"Lavica" i dalje vlada - BIGportal.ba
Ostali sportovi Sport

“Lavica” i dalje vlada

UFC 250 je iza nas, a Amanda Nunjes je još jednom odbranila svoj pojas pobijedivši Felisiju Spenser jednoglasnom odlukom sudija.

Amanda Nunjes je fantastična borkinja, jedna od najboljih u istoriji i protiv sjajne Felisije Spenser pokazala je zbog čega je zovu “Lavica”.

Spenserova je vlasnica crnog pojasa u tekvondou i brazilskoj džiu džitsi i u nekoliko navrata je pokušavala da napravi polugu, ali je Nunjesova vešto izbegavala.

Nije sve najzanimljivije bilo u parteru, beležili smo i odličan udarac nogom sredinom druge runde, pa sudije nisu imale težak posao da odluče pobednika i ruku u vazduhu imala je Amanda Nunjes.

Kada pričamo o spektakularnim nokautima pričamo o nekoliko borbi sa sinoćnjeg događaja u Las Vegasu koji je održan bez publike zbog opasnosti od koronavirusa.

Dakle, Kodi Garbrant i Rafael Asunsao su pružili dve odlične runde i ono što nas je zadivilo bio je Garbrantov nokaut u poslednjoj sekundi druge runde, kada je desnim krošeom “patosirao” Asusnsaa i ostavio nas u neverici.

Mnogi su zaboravili koliko je Kodi dobar bokser zbog svih problema van oktagona i ovim nokautom uspeo je sve da podseti na to, ali i malo na čuvene “walk off” nokaute Marka Hanta.

To, naravno, nije sve.

Šon O’Mali je pokazao zbog čega je jedan od najspektakularnijih pojava u UFC–u pošto je u Las Vegas došao ofarbavši svoje dredove u boje irske zastave.

To nije glavna stvar koju je uradio pošto je “brku” Edija Vajnlenda spektakularno nokautirao desnim direktom, pošto je prvo “prodao” lažni udarac u telo.

Aldžaman Sterling je uspeo da veoma brzo završi Korija Sendhagena, pošto ga je posle minut i po u prvoj rundi završio gušenjem i naterao dvadesetosomgoodišnjeg borca da preda.

Po okončanju borbe, Ali je bio oduševljen toliko da je trčao po oktagonu i ruka u vis mu je podignuta sa zlatnim lancem oko vrata.

Ostala nam je još jedna borba sa glavnog “karda”, a to je okršaj Nila Manjija i Roka Martina, a Manji je pobedio jednoglasnom odlukom sudija.

Danas objavljeno

Srbija preslišala Poljsku – šesta pobjeda zaredom

Vanja A

Stanković preuzima Sampdoriju

Vanja A

Đoković: Dobro se osjećam

Vanja A

Ostavite komentar