Latino dive oduševile na Superboulu: Napravile spektakl za pamćenje - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Latino dive oduševile na Superboulu: Napravile spektakl za pamćenje

Dve latino dive zapalile su binu su na finalnoj utakmici 54. Superboula.

Pevačice Dženifer Lopez i Šakira posle meseci pripema izvele su šou za pamćenje. Latino dive sinoć su opravdale očekivanja i napravile šou kakav se ne pamti.

Ljudi su oduševljeno gledali nastup i uživali u onom šta su im Džej Lo i Šakira pripremile za Superboul. Sudeći prema energiji, ali i neverovatnoj spretnosti na sceni, niko nije mogao da poveruje da Dženifer ima 50 godina, a Šakira 43 godine.

Energični plesni pokreti, brojni plesači, iznenađujući performans, striptiz i specijalni šljokičasti kostimi ispratili su nastupe pevačica na poluvremenu 54. Superboula, najznačajnijeg sportskog događaja u Americi.

Nastup je započela vatrena Šakira sa “Hola Majami” u dvodelnoj crvenoj haljini sa šljokicama uz svoje najveće hitove poput “Hips Don’t Lie” i “Whenever, Wherever.

Džej Lo je obučena u kožni kostim zapevala “Jenny From The Block,” “Ain’t That Funny” i “Get Right” uz neverovatnu koreografju, da bi se kasnije presvukla u srebrni kombinezon pokazavši svoje izvajano telo.

Pored spektakularnog nastupa ove dve latino dive, pažnju je privukao i nastup Eme, ćerke Dženifer Lopez koja se pridružila majci na sceni i zapevala sa njom.

Nakon toga na scenu je ponovo izašla Šakira, a zajednički nastup sa Džej Lo ostaće u sećanju mnogih koji su gledali Superboul.

Danas objavljeno

Zašto je snijeg bijele boje?

D

Čudesna žena slavi 80. rođendan: Zanimljive činjenice koje niste znali o Dajani, princezi Amazonki

D

Zapanjujuće istine o novcu: Šta će bankomat na Antarktiku? Koliko novčanica se štampa za Monopol?

D

Ostavite komentar