Latino diva progovorila o ljubavi: "Bili smo i na terapiji, to je dosta pomoglo našoj vezi" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Latino diva progovorila o ljubavi: “Bili smo i na terapiji, to je dosta pomoglo našoj vezi”

Zbog pandemije koronavirusa latino diva Dženifer Lopez i njen verenik i čuveni sportista Aleks Rodrigez morali su da otkažu venčanje prošle godine, a pevačica kaže da “možda jednostavno nije bio pravi tajming”.

Lopez je u intervjuu časopisu “Allurea”, govorila i o izazovima s kojima se susretala u karijeri na kojoj joj mnogi danas zavide.

“Kad sam se počela da se probijam na scenu, u modi su bile mršavice. Ja to definitivno nisam bila i sećam se da su me pitali kako se osećam zbog toga. Odgovorila sam im: ‘Pa sjajno!’. Želim da verujem da sam svojom pojavom pomogla da se različiti tipovi ženskog tela počnu smatrati ‘normalnima’ i prihvatljivima u šoubizu u svetu”, izjavila je Lopez (51).

Ona se osvrnula i na život tokom pandemije.

Foto: Profimedia

“Na početku pandemije svi smo se suočili sa strepnjom, kao da smo se odjednom našli u zoni sumraka. Ali drago mi je što sam napokon mogla da provedem mnogo više vremena sa decom i verenikom. Zajedno smo igrali bejzbol, slikali, posvetili smo se malim stvarima koje inače nismo stizali da radimo”, rekla je Džej Lo, koja je prošle godine zbog pandemije morala da otkaže venčanje sa nekadašnjim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom (45).

Kaže da su potrošili mesece na organizaciju.

“To je trebalo da bude velika stvar, ali možda jednostavno nije bio pravi tajming… U međuvremenu smo odradili i terapiju, mislim da je to puno pomoglo našoj vezi. Treba ulagati u sebe i uvek raditi na sebi”, smatra zvezda filma “Prevarantkinje sa Vol strita”.

Iako su mnogi bili uvereni da će joj uloga u spomenutoj kriminalističkoj drami, u kojoj je glumila striptizetu, doneti nominaciju za Oskara, to se na kraju ipak nije dogodilo.

“Priznajem da me to pogodilo, nije mi bilo svejedno, ali onda sam rekla sebi: ‘Ne radiš ovo da bi na svoj kamin poslagala deset Oskara ili 20 Gremija'”, zaključila je Džej Lo.

Danas objavljeno

Incident na koncertu grupe “Guns N’ Roses” – mikrofon u oko

Zeljka

Viva magenta – boja koja će oblikovati godinu pred nama

Zeljka

Naučnici na tragu ključa besmrtnosti: Pomaže im jedna meduzica

Zeljka

Ostavite komentar