Lansiranje Samsung Galaxy A22 5G telefona očekuje se neposredno nakon dobijanja Bluetooth sertifikata - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Lansiranje Samsung Galaxy A22 5G telefona očekuje se neposredno nakon dobijanja Bluetooth sertifikata

Lansiranje Samsung Galaxy A22 5G se može očekivati uskoro pošto je telefon u ponedeljak dobio sertifikat od Bluetooth Special Interest Group (SIG).

Pametni telefon je do sada bio deo glasina i pretpostavlja se da dolazi u 4G i 5G modelima. Očekuje se da će oba modela imati sličan spisak specifikacija, mada sa različitim čipsetima koji nude različite mrežne mogućnosti. Priča se da Samsung Galaxy A22 ima zarez na ekranu u obliku vodene kapljice i trostruku postavku zadnje kamere. Očekuje se da će Samsung koristiti isti jezik dizajna koji je nedavno ponudio sa Galaxy A32 i Galaxy A52.

Na veb lokaciji Bluetooth SIG naveden je Samsung Galaxy A22 5G u pet različitih varijanti, sa brojevima modela SM-A226B-DS, SM-A226B-DSN, SM-A226B, SM-A226BR-DSN i SM-A226BR-N. To bi moglo biti povezano sa modelima koji dolaze u različite regione. Spisak, koji je u početku izvestio tipster Mukul Sharma, takođe predlaže podršku za Bluetooth v5.0 sa Galaxy A22 5G. Spisak ne pruža više detalja o pametnom telefonu.

Ipak, neki prikazi koji su navodno povezani sa Samsung Galaxy A22 5G nedavno su se pojavili na mreži, što sugeriše da bi njegov dizajn mogao biti vrlo sličan onome što smo videli na Galaxy A32. Procurili prikazi takođe sugerišu da bi novi Samsung telefon mogao biti u crnoj, zelenoj, ljubičastoj i beloj boji.

Specifikacije Samsung Galaxy A22 5G takođe su se pojavile na mreži pre nekoliko dana. Navodi se da telefon ima 6,4-inčni full-HD + ekran i dolazi sa osmojezgrenim MediaTek Dimensity 700 SoC. Takođe se priča da ima bateriju od 5.000 mAh i uključuje podršku za brzo punjenje od 15 W. Dalje, navodno je Samsung Galaxy A22 5G težak 205 grama i debeo 9 mm.

Nagađa se da će Samsung Galaxy A22 5G biti Galaxy F22 na nekim tržištima. Međutim, Samsung tek treba da zvanično potvrdi razvoj oba pametna telefona.

Izvor: NDTV

Danas objavljeno

Dve indie igre besplatne na Epic, retro strategija na GOG

Vanja A

Razer najavio svoju Edge 5G Android konzolu

Vanja A

Sa Međunarodne svemirske stanice bezbjedno se vratila tri ruska kosmonauta

Vanja A

Ostavite komentar