Magazin Showbiz

Lana del Rej napala koleginice: Pjevaju o je*anju, a mene kritikuju

Udarila na druge poznate pevačice

Pevačica se u podužoj objavi koju je podelila s pratiteljima na Instagramu obrušila na muzičku scenu i kritikovala kolegice, među kojima je spomenula i Bijonse, Kardi Bi, Arianu Grande i Niki Minaž.

“Sad kada su Doža Ket, Ariana, Kamila, Kardi Bi, Kelani, Niki Minaž i Bijonse osvajale prvo mesto hitovima u kojima pevaju o tome kako su seksi, kako ne nose odeću, o je*anju i varanju, mogu li ja, molim vas, da se vratim svom pevanju o tome kako se dobro osećam u svom telu, kako se osećam lepo kada sam zaljubljena, čak i kad veza nije savršena, ili o plesu za novac ili o bilo čemu drugom što želim, a da ne budem razapeta ili da me ne optužuju da zlostavljanje predstavljam kao nešto glamurozno?” napisala je.

raneći svoju muziku, napisala je kako ne razume zašto je ljudi napadaju zbog stihova. Dodala je da ona peva o stvarnosti i da bi žene trebalo da mogu da govore i o trenucima kada su slabe.

“U feminizmu mora da postoji mesto i za žene koje izgledaju i ponašaju se poput mene. One žene koje kažu ‘ne’, ali muškarci čuju ‘da’. One žene koje se nemilosrdno gaze jer su autentične i osetljive”, napisala je.

Neki obožavaoci su joj na ovo poručili da ne treba da omalovažava koleginice u pokušaju da odbrani sebe.

“Ovo što si napisala zaista je jadno”, “Nisi jedina koju kritikuju. I Bijonse je na udaru kritika zbog svega što uradi”, “Daj, odrasti”, napisali su joj komentatori.

Danas objavljeno

U LOBANJU UGRADIO ANTENU pomoću koje čuje boje i razgovara!

Zeljka

Da li znate da se u četkama i na češljevima za kosu nalazi preko 3.500 BAKTERIJA?

Zeljka

Teorija, mit ili ideologija zavjere?

Zeljka

Ostavite komentar