Lamborginijeva unuka se provodi u Grčkoj, juri kvadom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Lamborginijeva unuka se provodi u Grčkoj, juri kvadom

Eletra Lamborgini živi klasičnim životom bogate naslednice…

Eletra Lamborgini (27), poznata je po tome što je unuka slavnog osnivača luksuzne kompanije Feručija Lamborginija, živi klasičnim životom bogate naslednice.

Nedavno je snimljena na plažama Mikonosa gde je uživala s prijateljicom Ludovikom Pagani. Devojke su se kupale i sunčale, a kad bi im postalo vruće otišle su vožnju kvadom po poznatom ostrvu.

Eletra, navodno voli prirodan izgled bez silikona, pa je pokazala atraktivnu liniju u kupaćem kostimu.

Takođe, zbog svog izgleda često je na meti javnosti, jednom prilikom je rekla: “Mnogi su mi govorili da sam predebela i da novcem koji imam mogu da odem na liposukciju. Ali ja nisam kao mnoge koje su se skroz izoperisale, preferiram prirodni izgled”, rekla je.

Foto: Profimedia

Eletra je postala poznata javnosti početkom 2015. kada se pojavila u rijalitiju “MTV’s Super Shore”, a zbog svog je razmaženog ponašanja je stekla nadimak “italijanska Paris Hilton”. Tokom emitovanja šoa otkrila je mnogi nazivaju “ubicom” zbog svadljive naravi koju je pokazala i u ovom šou.

Bila je i u šouu “Jersey Shore”, a zanimljivo je da je bila prva učesnica koja nije imala seksualne odnose pred kamerama: “Za dobar seks potrebna je strast, a nju je teško postići tokom jednog izlaska”, objasnila je Eletra koja se deklariše kao biseksualka.

2019. poznata je naslednica se verila sa DJ-em Afrodžekom, a par se 2020. venčao na jezeru Komo.

Danas objavljeno

Dvejn Džonson „pazario“ sve čokoladice u prodavnici zbog greške iz mladosti

Zeljka

Zašto su uhapšeni rimski lažni gladijatori i centurioni

Zeljka

Spazili najdužu životinju na svetu, 45 metara dugačkih opasnih pipaka fomiralo „zid smrti“

Zeljka

Ostavite komentar