15. Aprila 2021.

Lamarkus Oldridž objavio povlačenje

Big Portal

Na ovu odluku jedan od najboljih krilnih centara protekle decenije odlučio se zbog problema sa srcem. On je 28. marta potpisao za Bruklin Netse, a pre pet dana je odigrao poslednju utakmicu. Ukupno je odigrao za to vreme pet utakmica, beležio prosečno 12.8 poena i uz prosečno 26 minuta. Međutim, zbog ustanovljenog nepravilnog rada srca bio je prinuđen da momentalno objavi povlačenje.

LaMarcus Aldrirge

– Pošto sam odigrao poslednju utakmicu suočio sam se sa nepravilnim radom srca. Iste noći situacija se pogoršavala. Sledećeg jutra rekao sam ljudima u klubu šta se dogodilo i odmah su me odveli u bolnicu na preglede. Sada sam bolje, ali to što sam osetio bilo je nešto najstrašnije što sam ikada iskusio. Doneo sam tešku odluku. Do sada sam na prvo mesto stavljao košarku, ali sada je vreme da svoje zdravlje i porodicu stavim na prvo mesto – napisao je Oldridž na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/CNsMNuIA51z/?utm_source=ig_embed

U 15-godišnjoj NBA karijeri igrao je za Portland i San Antonio pre Bruklina. Prosečno je beležio 19.4 poena i 8.2 skoka. Bio je sedam puta učesnik Ol Stara, dva puta biran u drugu petorku NBA lige, a tri puta u treću. Bio je 2007. izabran u prvu ruki petorku, ali nije imao sreće da dođe do šampionske titule.

S.K.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare