7. Novembra 2022.

Lalić se izvinio porodicama ubijenih, pa progovorio o ubistvima Belivukovog klana

Big Portal

Lalić je rekao da Veljka Belivuka poznaje dugi niz godina, a da je Marka Miljkovića upoznao nakon ubistva Aleksandra Stankovića, te da je sa njima činio razna krivična djela, prenosi Tanjug.

On je počeo od ubistva Vlastimira Miloševića navodeći da su 2017. godine Belivuk i Miljković tražili od njega da prati Miloševića i da postavi kamere i druge uređaje za praćenje.

Lalić je prethodno najavio da će pričati nekoliko sati.

Sud je odbio prijedlog odbrane da se udalje iz sudnice okrivljeni-saradnici Bojan Hrvatin i Nikola Spasojević.

Lalić je, takođe, otkrio je da su mu Veljko Belivuk i Marko Miljković objasnili da su Gorana Mihajlovića prvo otrovali cijanidom nakon čega su njegovo tijelo spalili.

On je na početku izlaganja rekao da je ova organizovana grupa bila uz Kavački klan.

Naveo je da su mu oni pokazali fotografiju Mihajlovića na kojoj se vidi kako mu pjena izlazi iz usta, ali i sliku njegovog spaljenog tijela.

Naveo je i da je Ljubomira Markovića Kiću ubio Ljubomir Lainović, po nalogu Belivuka i Miljkovića, a da su tada koristili Lalićevo vozilo.

Takođe, rekao je da su Stevana Stamatovića i Igora Dedovića u Atini likvidirali Lainović i još jedan momak, a da su njih ubrzo nakon toga ubili u Sjevernoj Makedoniji pripadnici Kavačkog kalna.

Lalić je naveo da je vidio slike ubijenih momaka i detaljno opisao položaje u kojima su se nalazili.

Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare