Lalatović više nije trener Radničkog! - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Lalatović više nije trener Radničkog!

Prvi čovek Radničkog iz Niša Ivica Tončev i trener Nenad Lalatović dogovorili su se da sporazumno raskinu ugovor o saradnji, saopštio je taj fudbalski klub. Saradnja je prekinuta, kako se navodi, zbog želje Lalatovića da se u narednom periodu više posveti svojoj porodici. “Želeo bih da zahvalim svima u klubu…

Prvi čovek Radničkog iz Niša Ivica Tončev i trener Nenad Lalatović dogovorili su se da sporazumno raskinu ugovor o saradnji, saopštio je taj fudbalski klub.

Saradnja je prekinuta, kako se navodi, zbog želje Lalatovića da se u narednom periodu više posveti svojoj porodici.

Želeo bih da zahvalim svima u klubu na predivnih godinu dana. U tandemu sa Ivicom Tončevom sam ostvario istorijske rezultate za ovaj klub i to će ostati zapisano zauvek“, rekao je Lalatović.

Lalatović je istaka da je njegov tim u prethodnoj sezoni izvukao maksimum i ispisao istoriju Radničkog.

Mislim da je vreme da se stavi tačka, jer smo napravili nešto što teško može da se ponovi. Malo sam ispražnjen od svega, iza mene je naporna godina i potreban mi je predah“, rekao je Lalatović.

On je naveo da je razgovarao s prvim čovekom Radničkog Ivicom Tončevom i da su došli do zajedničkog zaključka da je ovo najbolje za klub.

Moram da nastavim dalje i videću šta ću i gde ću raditi u narednom periodu. Na ovu odluku je uticalo i to što sam 365 dana bio odvojen od moje dece, puno mi nedostaje vreme koje provodim sa njima, tako da ako budem radio sledeće sezone to će biti ili u Beogradu ili u nekom gradu koji na nekih 80 do 100 kilometara od glavnog grada, jer bih na taj način mogao da svaki dan budem sa decom“, rekao je Lalatović.

Još jednom želim da zahvalim svima u Radničkom i u Nišu. I Ivici Tončevu, sa kojim bih želeo ponovo da sarađujem u budućnosti i direktoru kluba Dejanu Propadalu i sportskom direktoru Marku Jovanoviću i gračima, a posebno navijačima Radničkog i svim ljubiteljima fudbala u Nišu koji su me sjajno prihvatili od prvog dana“, zaključio je Lalatović

Radnički je zahvalio dosadašnjem šefu stručnog štaba “na predanom i profesionalnom radu i izuzetnim ostvarenim rezultatima u domaćem prvenstvu” i poželeo mu sreću i uspeh u nastavku trenerske karijere.

Kako se dodaje, o imenovanju novog trenera javnost će biti uskoro obaveštena, posle razmatranja kandidata na sednici Upravnog odbora.

Danas objavljeno

Nadal ne igra, a napreduje – ATP lista kakve nije bilo 22 godine

Vanja A

Italijani pišu: Ferstapen ostaje bez titule?

Vanja A

Lejver Kirjosu: Možeš da pobjeđuješ velike, što to ne radiš?

Vanja A

Ostavite komentar