Lak za nokte sa mirisom sira - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Lak za nokte sa mirisom sira

Ljubitelji sira sada mogu da nose svoj omiljeni mliječni proizvod na noktima, zahvaljujući Velveeti i britanskom brendu lakova za nokte Nails Inc.

Ograničeno izdanje kompleta od dva laka za nokte sa mirisom sira koštaće fanatike sira 15 dolara na web stranici Nails Inc. Uključuje dvije nijanse: “Finger Food”, jarko crvenu, i “La Dolce Velveeta”, kremasto žutu boju.

Karakteristični sirasti miris lakova se pojavljuje samo kada su suhi, kaže Nails Inc.

“Ove visoko pigmentirane nijanse dizajnirane su da se nose zajedno za one koji su dovoljno sigurni da pokažu svijetu da žive velikim, hrabrim i neobuzdanim životom”, kaže Nails Inc. Saradnja je dio Velveetine “La Dolce Velveeta”, kampanje, “koja se svodi na izlazak na samouvjeren, bezizvinjavajući način da pokažete svijetu da živite život ispunjen nečuvenim zadovoljstvom”, navodi se u saopštenju za javnost kompanije Kraft Heinz, koja je vlasnik Velveeta.

Iako Velveetini proizvodi nisu veganski, formulacija obje boje je veganska i bez okrutnosti, prema Nails Inc.
Saradnja takođe uključuje set naljepnica za nokte sa Velveeta temom sa grafikom gnjecavog sira i frazama “kremast” i “kapljice”.

“Veleeta je poznata po svojoj bogatoj, kremastoj teksturi i sirastoj, topljivoj dobroti, pa ima li boljeg načina da ovo oživimo našim obožavateljima nego nečim jednako bogatim i kremastim – lakom za nokte”, rekla je Kelsey Rice, menadžerka za komunikacije brenda u kompanije Kraft Heinz, u saopštenju za javnost.

Ultra.ba

Danas objavljeno

U predstojećoj epizodi animirane serije Simpsoni konačno će se otkriti kako predviđaju budućnost

Vanja A

Ministar turizma Novog Zelanda za veću dobrodošlicu bogatašima u odnosu na „nudle turiste“

Vanja A

Iračka glumica tuži „Ekonomist“ jer su koristili fotografiju nje u tekstu o gojaznosti

Vanja A

Ostavite komentar