Lady Gaga glumiće u novom filmu Ridleyja Scotta o ubojstvu Maurizija Guccija - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Lady Gaga glumiće u novom filmu Ridleyja Scotta o ubojstvu Maurizija Guccija

Lady Gaga glumit će Guccijevu bivšu suprugu Patriziu Reggiani, koja je 1995. godine osuđena na 29 godina zatvora zbog organizovanja ubojstva svog bivšeg supruga.

Lady Gaga se pridružila postavi novog filma Ridleya Scotta koji prati priču ubojstva Maurizzija Guccija. Ovaj film dolazi nedugo nakon njenog angažmana u filmu A Star is Born, a glumiće Guccijevu bivšu suprugu Patriziu Reggiani.

Maurizio Gucci bio je sin Rodolfa Guccija i unuk Guccija Guccija,  osnivača modne kuće Gucci. Jedno vrijeme bio je direktor kompanije, a 1995. godine je ubijen. Nakon dugotrajnog suđenja Guccijeva bivša supruga, koju je ostavio 10 godina ranije i koju su mediji prozvali “crnom udovicom”, osuđena je na 29 godina zatvora zbog organizovanja njegovog ubistva. Reggiani je odležala 20 godina kazne, a 2016. godine je puštena na slobodu zbog dobrog ponašanja.

Nakon što je izašla iz zatvora, Reggiani je u intervjuu za The Guardian rekla: “Kad bih ponovno mogla vidjeti Maurizia, rekla bih mu da ga volim jer je on najvažnija osoba u mom životu”. Kad su je pitali što bi on njoj rekao da se mogu opet sresti, odgovorila je: “Mislim da bi rekao da osjećaj nije obostran”.

Za Ridleya Scotta novi film stiže nakon šestog dijela franšize Alien koji je izašao na tržište 2017. godine, piše Far Out Magazine. Scenarij za film o ubojstvu Maurizia Guccija pisaće Roberto Bentivegna, a djelimično će se zasnivati na knjizi Sare Gay Forden – The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed – iz 2001. godine.

Scott će film režirati u suradnji sa suprugom Gianninom Scott u svojoj produkcijskoj kući Scott Free Productions.

Lady Gaga je za svoj posljednji filmski angažman u filmu A Star is Born bila nominovan za Oscara u kategoriji za najbolju glumicu te je osvojila Oscara za pjesmu Shallow, koja je postala veliki hit.

Danas objavljeno

Jedini rudnik dijamanata na svijetu u kome ako ga pronađete vaš je!

Vanja A

Hyundai modna kolekcija

Vanja A

Princeza Charlene zabrinula fanove novom objavom: Izgleda tužno i bolesno

Vanja A

Ostavite komentar