Lada Niva pokazuje šta sve može u novoj reklami - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Lada Niva pokazuje šta sve može u novoj reklami

“Uz masnu banderu”.

Bronto je nova, unapređena varijanta besmrtne Lade Nive koja kupcima u Rusiji donosi niz poboljšanja fokusiranih na terenske karakteristike.

Kako bi pokazala šta sve Niva Bronto može, ruska kompanija je objavila novi video sa kadrovima terenske vožnje u njegovom prirodnom staništu – divljini.

Uprkos tome što je predstavljena daleke 1977. godine, Niva i dalje ima prepoznatljiv izgled koji je modernizovan u robusnoj varijanti Bronto.

Ovom vozilu ide u prilog i izuzetno pristupačna cena

Jedna od glavnih prednosti Nive Bronto je to što je prilično pristupačna. U Rusiji cena startuje od 939.900 rubalja (11.300 evra) za Luxe paket opreme i 994.900 rubalja (11.965 evra) za Prestige.

Inače, bazična, “ogoljena” Niva u Rusiji košta samo 675.900 rubalja (8.130 evra).

Foto: AvtoVAZ promo

Niva Bronto je postavljena na 15-inčne felne sa specijalnim pneumaticima za terensku vožnju, dok je odstojanje od tla povećano na zavidnih 240 mm.

Za pogon je zadužen poznati 1.7-litarski benzinac sa 83 KS (62 kW) i 129 Nm, a snaga se na točkove prenosi pomoću 5-brzinskog manuelnog menjača.

Što se tiče enterijera vozila, iako moderniji nego na staroj Nivi, kokpit i dalje izgleda kao iz 20. veka. Ipak, automobil ima i neke savremene pogodnosti, uključujći klima-uređaj i grejana sedišta, a smanjeni su buka i vibracije tokom vožnje.

Izvor: B92

Danas objavljeno

TEST: TOYOTA YARIS HIBRID

Vanja A

“Evropa da prati primjer SAD”

Vanja A

Da li ćemo uskoro voziti automobile sa prednjim stop svjetlom?

Vanja A

Ostavite komentar