Kuzmić: Ponovno košarkaško rođenje - BIGportal.ba
Uncategorized

Kuzmić: Ponovno košarkaško rođenje

Ognjen Kuzmić, centar Crvene zvezde i reprezentacije Srbije, vatio se košarci u četvrtak samo 3 meseca i 10 dana nakon teške saobraćajne nesreće.

Centar crveno-belih ne samo da je bio u protokolu za ovu utakmicu već je tokom druge deonice ušao u igru i postigao prve poene na velikoj evropskoj utakmici koja predstavlja svojevrsno novo košarkaško rođenje popularnog “Kuza” koji je tokom leta po drugi put došao u svoju Crvenu zvezdu.

Pred Ognjenom Kuzmićem je puno rada i treninga, ali dva velika koraka napravljena: Ognjen je izašao jači iz svih iskušenja u prethodnom periodu, i vratio se košarci:

“Želim da se zahvalim mom klubu Crvenoj zvezdi, svim saigračima, stručnom štabu, lekarima, fizioterapeutima, navijačima jer je ovo za mene ponovno košarkaško rođenje. O ovom danu sam razmišljao još iz vremena kada je u bolnici bilo neizvesno da li ću, i kako se baviti košarkom. Veliko hvala svima, hvala navijačima Crvene zvezde koji su me toplo dočekali. Čeka me još puno iskušenja, rada, treninga i utakmica kako bi ponovo bio onaj stari i kako bi se makar malo odužio svima jer ponovo igram košarku
“, poručio je Ognjen Kuzmić za zvaničan sajt i dodao:

“Ova ekipa ima kvalitet i drago mi je da je publika prepoznala to na kraju utakmice sa Barselonom i podrškom koju nam je dala. Tek smo na početku sezone, očekuje nas puno treninga, utakmica, a mi ćemo se potruditi da ispunimo ciljeve . Samo verujte u ovu ekipu, kada bude bilo važno bićemo pravi, sada nam je potrebno malo vremena da se kao tim uigramo i uđemo u pravi ritam
“, rekao je Ognjen Kuzmić.

Izjava poslije utakmice:

Danas objavljeno

“I Đoković je ljudsko biće – to niko nije uspio pola vijeka”

Vanja A

Mitrović i Lazarević pred Albu: Fokus svih 40 minuta

Vanja A

Oproštajna posjeta Angele Merkel Istanbulu

M.

Ostavite komentar