25. Decembra 2021.

Kupiš Jeep – iznenadiš se

Big Portal

U Jeep-u, radnici su navikli na dugačke nazive modela, a šabloni se redovno koriste u pozicioniranju etiketa. Međutim, novi Wagoneer očigledno predstavlja veliki problem, pa se dešavaju situacije poput one na slici ispod.

Sve je krenulo u najboljem redu, a onda je radnik izgubio kontrolu i zalepio slova sa velikim odstupanjem od zadate horizontalne ravni. Jalopnik saznaje da je automobil snimljen u Stellantisovoj fabrici Voren Trak tokom poslednje inspekcije pre isporuke.

Američki mediji su se obratili proizvođaču za objašnjenje, a fabrika je priznala probleme. “U početku, na lansiranju Vagoneera, Voren Trak je imao problema sa poravnavanjem oznaka”, priznaju iz Jeepa, i nastavljaju: “Svi problemi su otklonjeni pre nego što je prvi primerak otišao iz fabrike, uključujući i ovaj na fotografiji”

Jeep je odlučio da unapredi šablon i dodatno mehanički proveri položaj markera. Ističu da fabrika veoma vodi računa o kvalitetu i da svako vozilo po izlasku iz fabrike predstavlja vrhunski kvalitet brenda.

https://twitter.com/boring_cars/status/1472555440403890177

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare