25. Maja 2021.

Kupili su dva stana i napravili dupleks, ali glumac ima ljepšu terasu!

Big Portal

Komšije su potvrdile da su u nekoliko navrata srele ćerku Cece Ražnatović, ali ne i njenog izabranika, koji očigledno i dalje više vremena provodi u Novom Sadu, piše “Kurir”.

– Naša zgrada je među prvima završena, tako da smo se nedavno uselili. Još je mnogo toga ovde u izgradnji. Videla sam Anastasiju nekoliko puta ovde u garaži, bila je sa vozačem, dečka joj nisam primetila. Ljubazna je, uvek se lepo pozdravi. Mislim da se još nije skroz preselila, jer nije često ovde, najčešće samo svrati. Vidim i da stiže neki nameštaj, tako da je sigurno još u procesu selidbe – ljubazno je otkrila komšinica, koja je insistirala na anonimnosti.

Skoro identična priča usledila je i od mladog bračnog para koji takođe živi u Anastasijinoj novoj zgradi. Oni su ispričali da je njihova zgrada zapala za oko mnogim poznatim ličnostima. Jedan od njih je i glumac Miloš Biković.

– Anastasija, njen dečko i Biković su kupili najskuplje i najveće stanove u zgradi. Bikovićev stan je manji, jer su Ražnatovićka i Kuljić kupili dva od po sto kvadrata i napravili dupleks. Ipak, glumac ima lepšu terasu, koja je velika kao pola stana. Njega smo viđali dok je još sve bilo u izgradnji, a Anastasija dolazi češće. Nije se definitivno preselila, čula sam da se kod njih stalno nešto dodaje, nisu bili zadovoljni kuhinjom, pa su to renovirali, a i nameštaj je nešto kasnio – ispričale su komšije za pomenuti list.

Kako izvor navodi, dok sve u novom dupleksu ne bude po meri mladom paru, Anastasija vreme provodi u stanu u neposrednoj blizini tog kompleksa. Taj stan se nalazi u poznatoj beogradskoj ulici Strahinjića bana, pa kada nije kod svoje majke u vili na Dedinju ili u Novom Sadu, odakle joj je dečko, ona prespava u ovom stanu.

Jedan od mladića, koji se predstavio kao zaposleni u obližnjem kafiću koji se nalazi tik uz zgradu gde Anastasija boravi, potvrdio je da je pevačicu više puta video kako ulazi u ovu zgradu, koja se nalazi nekih 500 metara od luksuznog dupleksa, gde će se uskoro preseliti s dečkom.

– Najčešće je doveze vozač ili taksi. Stalno je s nekim koferima, neki roze nam je svima zapao za oko. Gostima koji sede u bašti uvek privuče pažnju kad prođe, komentarišu kako je lepa bez šminke. Dođe nekad i sa drugaricom nekom, jednom sam video i nekog visokog momka, kolege su mi rekle da joj je to dečko – otkrio je on.

Na pitanje da li je taj stan u Anastasijinom vlasništvu ili je iznajmljen, nije mogao sa sigurnošću da odgovori.

– Nisam siguran, ali vrlo moguće da je iznajmljen, 90 odsto stanova u toj zgradi se iznajmljuje. Ona je kupila novi stan, pet minuta pešice odavde, sigurno joj je to praktično, kad ide da obilazi radove – završio je mladić.

Kako se navodi, Anastasija i Đorđe su, za razliku od Miloša Bikovića, kupili dva stana od po 100 kvadrata koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Prema tvrdnjama pomenutog lista, dupleks ima pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu.

Za razliku od njih, glumac može da se pohvali stanom od preko 100 kvadrata, dok mu prostrana terasa ima čak 60. Inače, stambeni kompleks koji su izabrali jedan je od najurbanijih građevina Beograda sa najlepšim pogledom na Dunav. Cena kvadratnog metra je, kako se navodi, od 2.750 do čak 3.740 evra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare