Kum Željka Joksimovića zaražen koronom: Poznati estradni menadžer u bolnici, poznato njegovo stanje - BIGportal.ba
Ex Yu

Kum Željka Joksimovića zaražen koronom: Poznati estradni menadžer u bolnici, poznato njegovo stanje

Bane Obradović se za sada uspešno oporavlja na odeljenju pulmologije

Bane Obradović, poznati menadžer i organizator brojnih koncerata i muzičkih manifestacija, obolelo je od opakog virusa korona i trenutno se nalazi u Kliničkom Centru Srbije, saznaje portal pink.rs. Njegova stanje je za sada stabilno i teži ka tome da će se uskoro oporaviti i vratiti normalnom životu.

Nakon što je imao visoku temperaturu, Bane je testiran na koronu, nakon čega je zbog jake upale pluća smešten na odeljenje pulmologije.

Obradovićev srednji sin nalazi se na Sajmu i oseća se dobro. On čeka dodatni test, nakon kojeg će najverovatnije lečenje nastaviti kod kuće. Najstariji naslednik poznatog menadžera nalazi se u svom stanu u izolaciji i čeka rezultate testa.

Banetova supruga Jovana i najmlađi sin se osećaju dobro i nemaju nikakve simptome virusa. Supruga Baneta Obradovića je potvrdila ovu informaciju, a zatim zamolila sve medije za razumevanje.

– Bane se nalazi u bolnici i njegovo stanje je stabilno. Želela bih ovim putem da se zahvalim medicinskom osoblju Kliničkog Centra Srbije, odeljenju Pulmologija koji su uložili napore da Bane bude bolje. Takođe želim da se zahvalim svim prijateljima, porodici i kumovima koji ovih dana brinu i pomažu da Bane iz ove situacije izađe kao pobednik i što pre se vrati normalnom životu. Takođe bih želela da se zahvalim medijima i zamolim na razumevanju da u ovom trenutku ispoštuju privatnost porodice – navela je Jovana Obradović.

Obradoviću i njegovoj porodici među prvima su pomoć pružili kum Željko Joksimović kao i brojne estradne ličnosti sa kojima se Bane druži i sarađuje.

Danas objavljeno

Darko Lazić mora ponovo na operaciju?!

Vanja A

Tošetu podignut spomenik na mjestu pogibije

Vanja A

Prije Ane volio je manekenku Saru: Ovo je bivša djevojka Bastijana Švajnštajgera sa kojom je proveo sedam godina

V.R.

Ostavite komentar