13. Augusta 2021.

Kukoč: Džordan me je pozvao i pitao me je da li još to želim

Big Portal

Kukoča će u Kuću slavnih u Springfildu uvesti niko drugi do najbolji igrač svih vremena Majkl Džordan.

Džordan je nedavno i pozvao Kukoča.

“Majkl me je nazvao pre nekoliko dana i rekao: ‘Da li još uvek želiš da te ja uvedem?’ Rekao sam mu da definitivno želim”.

Džeri Rajnsdorf, suvlasnik Čikago Bulsa, biće sa Džordanom.

“Bilo bi glupo da se sada zahvalim Rajnsdorfu, pogotovo jer vam je dozvoljeno da imate više prezentera Na kraju krajeva, Džeri je bio moj poslodavac, a danas mi daje priliku da radim za Bikove, pa sam savetnik njegovo sina, kojem je prepustio vođenje košarkaškog kluba, dok se on više bavi bejzbol klubom Vajt Skoks. Međutim, on se za sve pita i u košarkaškom klub”, kaže Kukoč.

Ponekad se čuje sa Majklom Džordanom.

“Nije da svako jutro pijemo kafu, ne mogu reći da se čujemo svaki dan, ali kad god odem na Floridu, pozovem ga da igra partiju golfa. Oboje smo strastveni igrači golfa, a on je čak i izgrađen golf teren u Floridi”.

Da li je bolji u golfu od Džordana?

“Ne znam da li je to tako, s obzirom na to da on ima priliku da igra svaki dan, a ja ne igram preko zime. Doduše, možda ipak imam bolji hendikep. Ja sam negde oko nule ili jedan, a čini mi se da je negde u tri-četiri “.

Kolika je čast to što će ga najbolji igrač svih vremena uvesti u Kuću slavnih?

“Da nije bio deo moje karijere, ispalo bi da sam ga abgažovao jer je bio najbolji košarkaš sveta. Ali činjenica da smo bili saigrači, da smo zajedno osvajali trofeje i da me ceni kao saigrača govori samo za sebe. U stvari, sama činjenica da će doći govori mnogo jer više ne želi publicitet. Na vrhuncu svoje igračke moći bio je svaki dan u medijima, dobre i loše stvari iz njegovog života su bile na naslovnim stranama, pa sada želi da ima svoj mir. Sada se zaista retko pojavljuje i oglašava u javnosti jer ga to ne zanima. On ima svoj posao, svoje golf igralište i više ne želi biti javna ličnost “, zaključio je trostruki NBA šampion Toni Kukoč.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare