22. Decembra 2021.

Kuhar koji je izgradio milionsko carstvo naizgled običnim susretom s majkom razbjesnio mnoge

Big Portal

– Vidimo sam majku nakon dvije godine, stoji u opisu videa u kojem se Salt Bae grli sa svojom mamom.

Dobio je više od šest miliona lajkova, no nisu svi bili oduševljeni emotivnim videom. “Normalno bi bilo da joj kupiš dvorce, a ona i dalje živi tako skromno”, “Zašto? Pa majku bi valjda trebao posjetiti svakoga dana”, “Zašto ona živi u takvim uslovima dok ima sina koji je milioner? Nevjerovatno”, “Proputovao je svijet i sada se hvali da je nakon svega uspio vidjeti i majku”, “Previše si zaposlen i za vlastitu majku?”, samo su neki od komentara koje je dobio ispod videa.

https://www.instagram.com/tv/CXon3ZLvidK/?utm_source=ig_web_copy_link

Salt Bae vlasnik je 15 luksuznih restorana širom svijeta, a restorane ima, između ostalog, u Dubaiju, Londonu i Miamiju. Među obožavateljima njegova brenda su velika holivudska imena, a kod njega vole jesti David Beckham, Leonardo DiCaprio, Connor McGregor i P Diddy.

Njegovi restorani poznati su po luksuzu, ali i paprenim cijenama. U njegovu londonskom restoranu odrezak košta više od 1400 funti, a Salt Bae se proslavio prije nekoliko godina nakon što je njegov video pripreme odreska na neobičan način postao viralan. Danas se njegovo bogatstvo procjenjuje na 44 miliona dolara.

Izvor: dnevnik.hr

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare