KRVAVI OBRAČUN ZBOG MEĐE Presudio komšiji sa 15 uboda nožem - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

KRVAVI OBRAČUN ZBOG MEĐE Presudio komšiji sa 15 uboda nožem

Rade Rutalj (56), osumnjičen za ubistvo komšije Jovana Radojčevića (54) u Inđiji, sješće na optuženičku klupu 3. jula, kada će se održati pripremno ročište u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici.

On je optužen da je 18. septembra prošle godine, Radojčeviću, s kojim se dugo sudio zbog međe, nanio oko 15 uboda nožem.

– Otkako se Jovan doselio u tu kuću, nije imao mira. Rade mu je stalno prebacivao kako je njegov zid koji razdvaja placeve ušao u njegov za pola metra. I geometar je izlazio na lice mjesta i utvrdio da je Jovan u pravu, ali džaba – ispričao je dan nakon strašnog zločina jedan od komšija iz ove ulice.

On je opisao taj stravičan događaj.

– Jovan je kobnog dana izašao iz kuće da uzme nešto iz kola i tada ga je ugledao Rade i napao ga. Odmah se svađa pretvorila u krvavi pir. Jovan je pokušavao da mu pobjegne, a ovaj je išao za njim i ubadao ga nožem – rekao je svojevremeno za Novosti Stevan S.

Inače, porodica Radojčević je kuću u ovoj ulici kupila prije četiri godine, poslije dugih podstanarskih godina, nakon izbjeglištva iz Hrvatske.

Za Radeta komšije kažu da je preke naravi, ali da bi ovako nešto mogao da uradi, niko od njih nije očekivao.

– On je bio na ratištu, čak je bio i ranjen. Možda su u pitanju posljedice toga – zapitale su se komšije u jednom trenutku.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Veliko otkriće o egipatskim mumijama koje bi moglo da izmijeni istoriju

M.

Tramp: SAD se truju najezdom ilegalnih migranata

M.

Opljačkan i mučen albanski biznismen

M.

Ostavite komentar