14. Januara 2022.

Krstinja smršala 88 kilograma, Popović joj plaća obećanu operaciju

Big Portal

Ona se u muzičkom takmičenju prvi put pojavila u miniću, a članovi žirija odmah su prokomentarisali njen izgled, i tada je Saša Popović odmah ponudio rješenje kako bi izgubila višak kilograma.

Pjevačica je otkrila da je danas tačno dvije godine otkako se prvi put operisala, kada joj je urađeno smanjenje želuca. Poslije te intervencije, mlada pjevačica je uspjela drastično da smrša, čak 88 kilograma, a sve dosad je čekala da preduzme dalje korake.

Finalistica "Zvezda Granda" ponovo ide na operaciju, Saša Popović sve plaća

Naime, Popović joj je obećao da ukoliko skine višak kilograma, da će joj platiti uklanjanje viška kože, što upravo dolazi na red u njenom životu.

Jaka volja i savjeti nutricioniste pomogli su joj da danas izgleda mnogo bolje.

“Danas je tačno dve godine kako sam se operisala i imam 88 kilograma manje. Prezadovoljna sam rezultatom, a vrlo brzo će isti biti potpun”, kaže Krstinja.

Krstinja smršala 88 kilograma, Popović joj plaća obećanu operaciju

Priznaje da joj novi način života i te kako prija.

“Sada se osećam super, ma odlično. Navikla sam na mali unos hrane, a da bude češće, i to mi prija”, istakla je Krstinja.

Krstinja ističe da u januaru slijedi nova operacija – zatezanja kože.

“Da, vrlo brzo ću se operisati. Jako se radujem. Tačan datum još uvek ne mogu da otkrijem, ali mogu da vam kažem da je u pitanju kraj januara. Jako sam uzbuđena, ne mogu da kažem da mi je svejedno, negde i strah postoji, ali volja je jača od svega i jedva čekam da se to desi”, kaže ona.

Na pitanje da li se čuje sa direktorom “Zvezda Granda” i da li će održati riječ, Kristinja kaže da će održati riječ

“Hoće, Saša će održati svoju reč. Naravno da smo u kontaktu. Jedva čekam da se ista desi i da krenemo punom parom u nove pobede”, rekla je Krstinja, prenosi Telegraf.

Telegraf.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare