Krstajić o dilemi Jović ili Mitrović: A Prijović? - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Krstajić o dilemi Jović ili Mitrović: A Prijović?

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić govorio je o potencijalnom sastavu “orlova” na utakmici sa Ukrajinom. “Orlovi” se sa Ukrajinom sastaju u petak od 20.45 časova po srednjeevropskom vremenu u kvalifikacijama za EURO 2020. Krstajić kaže da su on i njegovi saradnici analizirali Ukrajince i da to nije ekipa koja…

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić govorio je o potencijalnom sastavu “orlova” na utakmici sa Ukrajinom.

“Orlovi” se sa Ukrajinom sastaju u petak od 20.45 časova po srednjeevropskom vremenu u kvalifikacijama za EURO 2020.

Krstajić kaže da su on i njegovi saradnici analizirali Ukrajince i da to nije ekipa koja zavisi od pojedinaca.

“Mislim da smo dosta analizirali Ukrajinu, što se tiče organizacije napada i odbrane. Dobro smo se spremili, odradili treninge i momci su zaista prihvatili način rada koji smo im prezentovali. To daje nadu da sutra očekujemo dobru utakmicu i nadamo se povoljnom rezultatu”,rekao je Krstajić.

Srpsku javnost u samom špicu napada želi novog igrača Real Madrida Luku Jovića, a na pitanje da li će u startnu postavu uvrstiti njega ili napadača Fulama Aleksandra Mitrovića, Krstajić je rekao:

“A Prijović? To i mene muči…Ne mogu sva trojica da igraju, ali videćemo”.

On je dodao da, uprkos najavama o visokom riziku, rekao je da se ekipa oseća prijatno u Ukrajini.

“I mi smo čitali, ali sve je na nivou, domaćini su predusretljivi, prijateljska je atmosfera i nema problema“, poručio je Krstajić.

Selektor je otkrio da će u startnoj postavi biti Mijat Gaćinović, a govorio je i o verovatno najboljem igraču ukrajinske reprezentacije, Brazilcu Moraešu.

“Što se tiče Gaćinovića, mislim da on može da igra više pozicija. Videćemo šta i kako, ali sigurno je da će da počne utakmicu. Što se tiče Moraeša, radi se o kvalitetnom igraču, ali Ukrajina ne zavisi od jednog igrača. Oni ne smeju da zavise od jednog igrača i to su pokazali u prošlosti”,
 zaključio Krstajić.

Danas objavljeno

“Da sam pustio Savićevića da igra, bili bismo šampioni svijeta”

Zeljka

O’Nil i Barkli u svađi oko MVP-ja: “Jokić i Embid, dosta više!”

Zeljka

“Ne vidim zašto Federer ne bi igrao na Rolan Garosu”

Zeljka

Ostavite komentar