Kršili mjere, pa se potukli: Masovna tuča na korona žurki u Šipovu - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Kršili mjere, pa se potukli: Masovna tuča na korona žurki u Šipovu

Na korona žurki koja je organizovana u Šipovu došlo je do masovne tuče više osoba, potvrđeno je za Srpskainfo.

U policijskoj upravi Mrkonjić Grada su rekli da je policiji u Šipovu juče oko ponoći prijavljeno da je u Kninskoj ulici narušen javni red i mir tučom, vikom i galamom.

– Izlaskom na lice mjesta policija je utvrdili da je M.J. iz Šipova u privatnoj kući, organizovao privatno okupljanje, suprotno mjerama iz zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije, na kojoj je bilo prisutno oko 30 ljudi. Tom prilikom između šest osoba došlo je do tuče – pojasnili su PU Mrkonjić Grad.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

– Protiv M. J. nadležnom sudu, biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja ograničenje kretanja na određenom prostoru, a protiv V.M., S.R., S.P., R.J., S.S. V.M. zbog počinjenog prekršaja tuča i fizički napad, a protiv V.M. i za počinjeni prekršaj ugrožavanje bezbjednosti prijetnjom napada na život i tijelo – pojasnila je portparol PU Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Policijska uprava Mrkonjić Grad poziva građane da nadležnim službama prijave neodgovorne pojedince ili grupe, koji svojim ponašanjem mogu da ugroze zdravlje ljudi.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Opozicija traži novo brojanje za predsjednika RS i za Narodnu skupštinu

Vanja A

Policija provjerava glasanje u Krajišniku odakle potiče Trivićeva

Vanja A

Predložen pritvor za članove biračkog odbora u N. Gradu

Vanja A

Ostavite komentar