Krompir iz rerne sa mljevenim mesom i pavlakom - BIGportal.ba
Hrana i zdravlje

Krompir iz rerne sa mljevenim mesom i pavlakom

Danas ne brojimo kalorije…

Sastojci:

  • 3 krompira
  • 200-250 g mlevenog mesa
  • 1 manja glavica crnog luka
  • ulje, biber so ili začin suvi
  • 1 paradajz
  • malo kisele pavlake
  • malo majoneza i kečapa
  • dekoracija po želji

Priprema:

Krompir očistiti i iseči na tanje kriške, posoliti, pobiberiti, dodati po želji malo origana, ulje i sve izmešati. Pleh obložiti pek papirom, staviti u pleh i peći na 250 C oko 20 minuta.

Na malo ulja ispržite sitno iseckan luk, meso, paradajz, pa dodati so, biber.

Pečen krompir staviti u tanjir, pa preko njega mleveno meso. Ztaim preko dodati u tankom sloju kiselu pavlaku majonez i kečap.

Danas objavljeno

Nedostatak vitamina i stres: Šta kosa otkriva o našem zdravlju?

Zeljka

Ne peče se, osvježava u trenutku: Kolač sa breskvama i keksom

Zeljka

Samo jedan simptom je dovoljan da prepoznate upalu u tijelu, često ga najviše ignorišemo

Zeljka

Ostavite komentar