Krivokapić prodaje mercedes “majbah” Mila Đukanovića - BIGportal.ba
Region Vijesti

Krivokapić prodaje mercedes “majbah” Mila Đukanovića

Crnogorska vlada odlučila je da proda luksuzne automobile “mercedes majbah” koji su u državnom vlasništvu. Jedan od dva “majbaha” koristi predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

“Sredstva od prodaje ovih vozila bic´e uplaćena u budžet Crne Gore, a koristiće se za pomoć ugroženim građanima i unapređenje socijalne pravde u državi”, naveo je premijer Zdravko Krivokapic´ na nalogu na Tviteru.

On je u video-poruci naveo da je Ministarstvo finansija i socijalnog staranja zaduženo da angažuje procjenitelja koji će procijeniti vrijednost vozila, kao i da oformi komisiju za prodaju vozila do naredne redovne sjednice vlade.

Premijer Crne Gore je pojasnio da će nakon toga biti objavljen međunarodni javni poziv za učešc´e na javnom nadmetanju.

“Javni poziv će trajati osam dana, a nakon toga će biti organizovana javna aukcija na kojoj c´e javno i transparentno biti izabran najbolji ponuđač“, rekao je Krivokapic´.

Jedan od “majbaha”, koristi predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, a drugi je dok je bio premijer koristio aktuelni poslanik DPS-a Duško Marković, prenijele su podgoričke “Vijesti”.

Televizija “Vijesti” ranije je objavila da je vlasnik „majbaha“ koji je koristio Marković Agencija za nacionalnu bezbjednost.

(BN/Vijesti)

Danas objavljeno

Mika Aleksić negirao silovanja i polno uznemiravanje glumica

M.

Evakuacija u Parizu – pretnja bombom

M.

Kim smršao 20 kilograma, izvještaj odbacuje glasine da je koristio dvojnika

M.

Ostavite komentar