Krivokapić čestitao Dan državnosti premijerki Brnabić - BIGportal.ba
Region Vijesti

Krivokapić čestitao Dan državnosti premijerki Brnabić

Premijer Zdravko Krivokapić čestitao je Dan Državnosti Srbije predsjednici Vlade Srbije Ani Brnabić u nadi da će, kako je naveo, dvije države uspješno prebroditi sve izazove u teškim trenucima pandemijske krize.

  • Uvjeren sam da će odnosi naše dvije tradicionalno bliske i prijateljske zemlje biti dodatno osnažene kroz zajedničko angažovanje na intenziviranju bilateralne saradnje u svim oblastima od obostranog značaja – naveo je Krivokapić, soapšteno je iz Vlade Crne Gore.

Ističe da bi inicijativniji i dinamičniji pristup jačanju dijaloga u atmosferi međusobnog povjerenja, razumijevanja i dobrosusjedstva “bio samo na dobrobit naših država, ali i regiona u cjelini”.

  • Naša zajednička vanjskopolitička opredjeljenja obavezuju nas da nastavimo intenzivno da radimo na reformskim procesima – naveo je Krivokapić.

Raduje ga, kaže, činjenica da se ekonomska i infrastrukturna saradnja dviju država održala u vremenu finansijske neizvjesnosti i siguran je da postoji prostor da ona bude dodatno ojačana.

  • Nadam se da ćemo uspješno prebroditi sve izazove koji stoje pred nama u teškim trenucima kroz koje svi prolazimo zbog zdravstvene krize izazvane pandemijom virusa kovid-19 – navodi se u čestitki Krivokapića srpskoj premijerki.

Danas objavljeno

Kina osuđena za genocid

M.

Lavrov doputovao u Ženevu, danas se sastaje s Blinkenom

M.

Stoltenberg: NATO jedinstven pred moguću agresiju na Ukrajinu

M.

Ostavite komentar