Kristi Brinkli (67) na naslovnoj strani magazina izgleda savršeno - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kristi Brinkli (67) na naslovnoj strani magazina izgleda savršeno

Nasmejana pozira u crnoj, mini haljini i izgleda – savršeno, sudeći po komentarima koji su joj upitili pratioci na Instagramu.

Kristi Brinkli (67) u novom intervjuu za magazin Westlake Malibu Lifestyle je govorila o tome koliko daleko je stigla modna industrija.

Manekenka, model, televizijsko lice, pisac i aktivista za ljudska prava i prava životinja nalazi se i na naslovnoj strani ovog časopisa, a i stakla je da je primetila promenu u medijima i na to koliko promene utiču na mlade.

Kao primer je navela, da ju je njena ćerka Sejlor (21) zamolila da prestane da koristi reči “goji” kada opisuje hranu:

“Ćerka mi je rekla da ne koristim takve reči i da mogu da iskoristim izraze kao što su “ova hrana nije dobra za moje zdravlje i slično…”, rekla je.

Istakla je i svoje mišljenje o evoluciji modne insdustrije: “Mlade žene su nekada uzimale modne časopise i osećale su se užasno jer su svi modeli bili mršavi i nisu ni malo ličile na devojke iz magazina. Sada, vidite različite modele, različitog doba”, rekla je Kiristi.

Podsetimo, Kristi je otkrivena je 1973. godine u pošti u Parizu, u gradu u kojem je u to vreme studirala umetnost. Ugledao ju je poznati fotograf, koji joj je prišao, predstavio se i predložio da je fotografiše. On ju je i upoznao sa Džonom Kazablankom i modnom agencijom “Elit model” u Parizu. Brzo se vinula u ono što će biti veoma duga karijera.

Kristi ima troje dece – Aleksu Rej Džoel (35), Džeka (25) i Sejlor Brinkli Kuk (21).

Danas objavljeno

Bio je u vezi sa najboljim frajerima, a tvrdi da nije gej

Vanja A

Venecija: Lako do nje, kako kroz nju

Vanja A

Odbjegli pas prekinuo utakmicu: Vlasnici ga prepoznali i vratili kući nakon sedmica traganja

Vanja A

Ostavite komentar