Krišom slikao Novaka tokom leta - svi se pitaju koju knjigu čita - BIGportal.ba
Ex Yu

Krišom slikao Novaka tokom leta – svi se pitaju koju knjigu čita

Novak Đoković je u ponedeljak stigao u Srbiju letom iz Dubaija, nakon 11 dana provedenih u Melburnu. Prethodnih dana, više nego ikada, svaki njegov izlazak u javnost bio je medijski ispraćen – koliko je bilo moguće.

Osim toga da je razočaran zbog odluke australijskog ministra Hoka da mu oduzme vizu, nećemo odmah saznati kakva su tačno bila Novakova razmišljanja tokom australijske drame, s obzirom da on neće davati izjave dok se Australija Open zvanično i ne završi.

Međutim, od Đokovića smo navikli da je u svim situacijama pozitivan, a čini se da je i ovaj put, i to prilikom deportacije iz Australije, odnosno tokom leta ka Beogradu, našao način da pronađe mir.

Let iz Australije je u svakom trenutku pratilo više hiljada ljudi, a pojavio se i snimak Novakovog tima u avionu. Dan kasnije, društvenim mrežama kruži i fotografija koju je krišom napravio jedan od putnika, a na kojoj se vidi da je Đoković dugačak let prekratio čitajući jednu knjigu.

Iako nije jasno koji naslov je u pitanju, na pitanje iz objave: “Šta čita Novak? Samo netačni odgovori?”, u komentarima su se izređali razni predlozi.

https://twitter.com/impostersndrm/status/1483108636431949826

Danas objavljeno

Kćerka Saše Popovića napustila fakultet i postala kozmetičarka

Vanja A

Sličnost je nevjerovatna: Kćerka Željka Joksimovića iz prvog braka pokazala od koga je naslijedila ljepotu

Vanja A

Konstrakta od evrovizijske pjesme zaradila 16.000 evra!

Vanja A

Ostavite komentar