Krisi Tajgen sve depresivnija otkako se saznalo da je vrijeđala druge ljude - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Krisi Tajgen sve depresivnija otkako se saznalo da je vrijeđala druge ljude

Krisi Tajgen otkrila je da je depresivna i izgubljena zbog skandala kada je putem društvenih mreža slala uvredljive poruke i maltretirala ljude.

Na Instagramu se oglasila u opširnoj objavi. Priznala je da je ta situacija ozbiljno narušila njeno mentalno zdravlje.

“Ne znam šta bih rekla. Čudno mi je pretvaranje da se ništa nije dogodilo. Kada izađem iz kuće, ne osećam se dobro, a kada sam kod kuće, sve sam depresivnija. Osećam se izgubljeno i moram ponovo da pronađem svoje mesto, moram da se izvučem iz ovoga. Očajnički želim da komuniciram sa svima, a ne da se pretvaram da je sve u redu”, napisala je Krisi.

“Umorna sam od toga da se osećam bolesno ceo dan. Ne mogu više da podnesem ovu tišinu. Ne znam da li je bilo dobro uopšte reći bilo šta od ovoga. Ako znate još nekoga kome je ovako, javite mi. Htela bih da se sklonim sa kauča”, dodala je.

U komentarima su je pratioci podržali i pisali joj da je predivna, zabavna i voljena da joj žele sve najbolje. Poručili su joj da nije zaslužila da se ovako oseća.

“Miror” piše da su zbog čitave situacije manekenku odbili za brojne visoko plaćene kampanje i poslove. Luksuzna američka robna kuća “Blumingdejl” bila je prva koja je odustala od saradnje sa Krisi.

Danas objavljeno

Atraktivna Brazilka u centru je pažnje i na stadionu Real Madrida

V.R.

Ode „Gandalf“ u penziju, Novi Zeland dao otkaz svom čarobnjaku

V.R.

Suzan Sarandon se pomirila sa Dejvidom Bouvijem pred njegovu smrt: “To me tako frustrira”

V.R.

Ostavite komentar