Kris Rok: "Ko kaže da reči bole nikad nije dobio udarac u lice" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kris Rok: “Ko kaže da reči bole nikad nije dobio udarac u lice”

Komičar Kris Rok otvorio se povodom zloglasnog incidenta tokom dodele Oskara, kada ga je Vil Smit ošamario, tokom svog stendap seta u Nju Džersiju.

“Svako ko kaže da reči bole nikada nije dobio udarac u lice”, rekao je Rok na sceni. “Nisam žrtva. Da, to s**** boli, d*******. Ali otresao sam to s**** i sutradan krenuo na posao. Ne idem u bolnicu po rez na papiru.”

Ovogodišnji dobitnik Oskara za najboljeg glumca Smit je ošamario Roka tokom dodele nakon Rokove šale da je Smitova žena Džejda Pinket spremna za ulogu u filmu “G.I. Jane 2” zbog svoje frizurom. Pinket Smit je ranije dijagnostikovana alopecija, stanje gubitka kose. Smit se kasnije izvinio i Akademiji i Roku u izjavi na Instagramu, a zatim mu je zabranjeno da prisustvuje dodeli Oskara u sledećoj deceniji.

Rok je prvi put progovorio o neprijatnom iskustvu tokom svoje rasprodate turneje komedije samo pet dana nakon dodele Oskara.

“Nemam mnogo šta da kažem o tome šta se dogodilo, pa ako ste došli da to čujete, imam ceo skeč koju sam napisao pre ovog vikenda, i još uvek nekako obrađujem ono što se dogodilo”, rekao je Rok tada . “Dakle, u nekom trenutku ću pričati o tom s****. I biće ozbiljno, i biće smešno.”

Rok se kasnije našalio da ga je “udario najnežniji ****** koji je ikada repovao”, misleći na Smita.

Pinket Smit se osvrnuo na šamar tokom epizode ​​veb serije “Red Table Talk” emitovanoj 1. juna.

“Nadam se da će ova dva inteligentna, sposobna muškarca imati priliku da se izleče, porazgovaraju o tome i pomire se”, rekla je Pinket Smit o svom mužu i Roku.

Danas objavljeno

Pao Netflix zbog Harija i Megan

Vanja A

Izabran najbolji modni dizajner u 2022. godini

Vanja A

Džim Morison: Poročni pjesnik, genije među rokerima, zaljubljen u šamane i smrt

Vanja A

Ostavite komentar