1. Jula 2022.

Kris Prat uvrijedio bolesnog sina: “Saznaće jednog dana za to”

Big Portal

Prata već neko vreme prate negativni komentari po društvenim mrežama, gde se naveliko preispituju njegova politička i verska uverenja, kao i niz izjava koje je ranije dao. Posebno su ružne one u kojima Prat nema baš previše poštovanja prema svojoj bivšoj supruzi Ani Faris i sinu Džeku kojeg ima s njom. Njihova objava 2017. godine da se razvode šokirala je Holivud, a Prat se dve godine kasnije oženio ćerkom Arnolda Švarcenejgera, Ketrin, i u međuvremenu su dobili dvoje dece.

Prat kaže kako je on sam naučio da Tviter nije stvarni život, no njegov 9-godišnji sin Džek još uvek nije. A jedna od stvari koje mu se najviše zameraju povezana je baš s dečakom. Krajem prošle godine, nakon što je glumac na društvenim mrežama pohvalio suprugu Ketrin jer mu je dala “predivnu zdravu ćerku”, javnost je poludela.

Kritičari su njegove reči shvatili kao omalovažavanje Ane Faris i sina Džeka, koji je rođen devet nedelja pre termina i od detinjstva ima zdravstvene probleme te oštećen vid.

“Rekao sam otprilike kako svi treba da nađu nekoga ko će ih gledati kao što moja žena gleda mene. Hteo sam da dodam još malo više, da kažem koliko je volim i rekao sam da sam zahvalan i jer mi je dala predivnu, zdravu ćerku. A onda se pojavila gomila tekstova u kojima je pisalo sve u stilu: ‘To je strašno. Ne mogu da verujem da Kris Prat zahvaljuje na zdravoj ćerki nakon što mu se prvo dete rodilo prerano. To je pravi šamar bivšoj ženi'”, rekao je Prat i dodao:

“Pomislio sam kako je to jedno veliko sranje. Moj sin će to pročitati jednog dana. Nikad neće nestati jer je uklesano u digitalni kamen. Stvarno mi je jeb*no smetalo. Plakao sam zbog toga. Mrzim što su ovi blagoslovi u mom životu pravi teret za ljude koji su mi bliski”, zaključio je popularni glumac.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare