Kriminalistička mini serija „Forenzičarka Halifax“ stiže na Pickbox NOW - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kriminalistička mini serija „Forenzičarka Halifax“ stiže na Pickbox NOW

Nova kriminalistička miniserija Forenzičarka Halifax: Odmazda ( Halifax: Retribution) stigla je na Pickbox NOW.

Ova je serija nastavak australijske krimi serije Halifax f.p. i vrti se oko voljene forenzičke psihijatrice, doktorice Jane Halifax.

Foto Pickbox NOW

Nakon godina provedenih kao univerzitetska profesorica, Halifax (Rebecca Gibney) vraća se polju forenzičke psihijatrije, kako bi pomogla policiji da pronađe serijskog ubicu. Radnja je smještena u Melbourne.

Halifax već dugo ne radi u policiji, njen život je ipak mnogo mirniji. Živi sa svojim partnerom Benom (Craig Hall) i njegovom 23-godišnjom kćerkom Zoe (Mavournee Hazel). Naravno, njena ličnost ne da joj mira i novi slučaj je privuče kao magnet. Započinje saradnju sa policijom na novom slučaju, pomažući im da ulove serijskog ubicu koji teroriše grad. Zbog ovog slučaja moraće ponovno analizirati stare slučajeve, pitajući se da li se neki stari neprijatelj možda vratio.

Foto Pickbox NOW

REBECCA GIBNEY KAO SILA PRIRODE

Najveće pohvale idu u smjeru glavne glumice Rebecce Gibney i njenog tumačenja lika sposobne i neustrašive doktorice Halifax, koja se opisuje kao nezavisna, strastvena, hrabra i nepokolebljiva. Kritičari naglašavaju kako Gibney drži cijelu seriju, te su je prozvali „silom prirode“.
Savršena doza uzbuđenja, intrige i akcije je idealan spoj za sve ljubitelje krimića, zbog kojeg ćemo ostati prikovani uz ekran!

Ultra.

Danas objavljeno

Jednima seljaci, drugima carevi: Pojavio se snimak iz GSP-a koji nikog ne ostavlja ravnodušnim

Vanja A

Naučnici stvorili miševe od dva biološka oca

Vanja A

Kraj saradnje Bijonse i Adidasa: Jedan potez muzičke dive izazvao nezadovoljstvo sportskog brenda

Vanja A

Ostavite komentar