6. Maja 2022.

Krila muža, bila sa tatinim kolegom – svi muškarci sa kojima su povezivali Helenu Topalović

Big Portal

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, postala je interesantna javnosti zbog svog ljubavnog života još od svojih srednjoškolskih dana.

Helena trenutno uživa u braku sa 10 godina starijim biznismenom Draganom Aleksićem, a i ranije je intrigirala javnost izborom partnera.

Atraktivna brineta je i pre privlačila pažnju javnosti detaljima iz privatnog života, a na spisku njenih partnera bilo je i nekoliko očevih kolega.

Helena je pre deset godina bila u emotivnoj vezi sa pevačem Jocom Stefanovićem.

Par je bio zajedno godinu dana, a posle tri godine, pisalo se da je bila u vezi sa voditeljem Vladimirom Stanojevićem.

Njih dvoje su, navodno, krili vezu, a Vladimir je Helenu tokom kratkotrajne romanse vodio na putovanje u Italiju.

Godinu dana kasnije Helena je osvojila još jednog tatinog kolegu i to Slobu Vasića. Njihova emotivna veza bila je burna budući da se pričalo da su se na jednom zimovanju svađali. Nije ni bila dugog veka, posle sedam meseci rešili su da svako krene svojim putem.

Samo nekoliko meseci nakon raskida sa Slobom mediji su pisali da se upustila u romansu sa još jednom zvezdom “Granda” – Milošem Vujanovićem, koji je danas oženjen Zlatom Aranđelović, ćerkom Zorice Brunclik. Međutim, oni su tvrdili da su samo prijatelji.

A onda se pričalo da je Helena bila u višemesečnoj romansi sa Damirom Džumhurom, a posle njega je stupila u vezu sa sadašnjim suprugom Draganom Aleksićem, kojeg je donedavno krila od javnosti.

Telegraf.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare