Kredit od 5.000 KM odobren za svega 30 minuta i uz mjesečnu ratu od 99 KM! - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Kredit od 5.000 KM odobren za svega 30 minuta i uz mjesečnu ratu od 99 KM!

Addiko banka Banja Luka pokrenula je novu akciju Addiko Blic gotovinskih kredita za sve nove i postojeće klijente, pod sloganom „U vašoj budućnosti vidimo kredit od 5.000 KM, uz atraktivnu mjesečnu ratu!“, a marketinšku kampanju obilježiće i prigodan TV spot, rađen po principu „storytelling-a“, u skladu sa uvijek aktuelnom i atraktivnom Addiko marketinškom strategijom.

„Proljeće je vrijeme novih početaka, ali i potrebe da mijenjamo postojeće stvari na bolje, bilo da je u pitanju uređenje stana, kupovina novog namještaja, novih IT uređaja ili ispunjenje neke od želja za liste koju sigurno svi imamo. Ukoliko vam je, brzo i jednostavno, potrebna dodatna gotovina, neka vaš prvi odabir bude Addiko Blic gotovinski kredit. Našim postojećim klijentima, ali i onima koji će tek postati Addiko, želimo obezbijediti jednostavan i efikasan proizvod koji će brzo oporaviti kućni budžet, bez skrivenih ili neočekivanih troškova.“, kažu u Addiko banci Banja Luka i napominju da je i ovaj kreditni proizvod kreiran u komunikaciji sa klijentima te da je kredit moguće ugovoriti samo uz ličnu kartu, uz proces odobrenja za svega 30 minuta. Mjesečna rata za kredit od 5.000 KM, na period otplate od 5 godina, iznosi 99 KM, a kredit se odobrava bez troškova obrade, uz fiksnu kamatnu stopu i u konvertibilnim markama.

Akcijska ponuda Addiko gotovinskih kredita traje do 30.06.2021. godine, a više informacija o Addiko kreditnoj ponudi, kao i ostale informacije o Banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na web stranici addiko-rs.ba

Danas objavljeno

DAMASKNA RUŽA u Banjaluci 23. oktobra

Zeljka

Telemach Fondacija: U utorak u 11:00h počinju Job Lab radionice za srednjoškolce u Banja Luci

Vanja A

Kada Addiko banka slavi, svi su na dobitku: Rata 95 KM za kredit u iznosu 5.000 KM

Zeljka

Ostavite komentar