KREATIVNI SADRŽAJ ZA NAJMLAĐE UDAS organizuje Školu crtanja za djecu - BIGportal.ba
Banja Luka

KREATIVNI SADRŽAJ ZA NAJMLAĐE UDAS organizuje Školu crtanja za djecu

Škola crtanja i slikanja za djecu sa i bez invaliditeta nastavlja sa radom 25. januara u devet časova u Kulturnom centru UDAS.

-Nakon zimskog raspusta UDAS Škola nastavlja sa umjetničkim i kreativnim radom u školskoj 2019/2020. godini. Polaznici Škole će, kao i u prvom semestru, biti podijeljeni u tri grupe po uzrastu. Teorijsku i praktičnu nastavu nastavlja da vodi Sandra Mičić, diplomirana umjetnica. Polaznici će, svake subote, u Kulturnom centru UDAS učiti tehnike crtanja i slikanja – saopštili su organizatori Organizacija amputiraca UDAS.

Dodali su da je pohađanje Škole za djecu sa invaliditetom i djecu članova organizacije besplatno.

-Za polaznike Škole, centar je obezbijedio potreban materijal za crtanje blokove, štafelaje, natron papir, ugalj, akril, palete i drugo – naveli su organizatori.

Napomenuli su da će Škola crtanja i slikanja trajati do juna nakon čega će se u Kulturnom centru napraviti kolektivna izložba radova polaznika Škole.

-Broj polaznika za pohađanje Škole je ograničen. Zainteresovani polaznici za Školu crtanja i slikanja mogu da se jave na broj telefona: 051 437 488 radnim danom od osam do 15.30. časova ili putem emaila: kulturnicentarudas@gmail.com – precizirali su organizatori.

Kulturni centra UDAS se nalazi u ulici Sime Miljuša 2 u naselju Starčevica.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 29.10.2021. godine

Vanja A

Prijedlozi za “Banjalučku zimu” do 5. novembra

M.

Vlada veliko interesovanje: Zahtjev za podršku Grada predalo više od 450 porodilja

M.

Ostavite komentar