Kraljica "vrlo uznemirena", četiri sata razgovarala sa princem - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kraljica “vrlo uznemirena”, četiri sata razgovarala sa princem

Nakon četvoročasovnog razgovora, princ Hari i kraljica su se pomirili. Ukoliko Hari ikada bude hteo da opet bude deo kraljevstva, vrata su mu širom otvorena.

Britanska kraljica Elizabeta Druga i uskoro bivši princ Hari proveli su četiri sata na ručku u nedelju, kako bi razgovarali o završnim dužnostima koje on ima sa svojom suprugom Megan Markl.

Između kraljice i Harija opet se pojačala napetost nakon što je Hariju i Megan zabranjeno da se brendiraju kao kraljevski par posle njihovog istupanja iz porodice. Javno saopštenje koje je izdao ovaj par nakon ove zabrane razljutilo je monarhinju, koja nije mogla da veruje koliko je njen unuk osramotio porodicu, prenosi Kosmopolitan.

Kraljica je htela da na ručku nađe kompromisno rešenje za buduće planove i završila je razgovor rekavši Hariju da ga mnogo voli i da je uvek dobrodošao ukoliko želi da se vrati kraljevskim dužnostima, navodi Dejli mejl.

Izvor blizak porodici izjavio je da je kraljica “vrlo uznemirena” zbog odluke svog unuka da se odseli za Ameriku, jer će je to sprečiti da često viđa praunuka Arčija. Izvor dodaje da je kraljica bila vrlo jasna kada je rekla da Hari u svakom trenutku može da se vrati u Englesku sa svojom porodicom i ponovo preuzme kraljevske obaveze, prenosi britanski San.

Megan Markl će doći u London kako bi sa suprugom obavila njihove finalne dužnosti kao kraljevskog para. Hari i Megan će se pridružiti Vilijamu i Kejt, kao i kraljici, Čarlsu i Kamili na proslavi Dana Komonvelta. Ovo će biti među poslednjim njihovim dužnostima kao kraljevskog para, ali i prvo javno pojavljivanje nakon što je britanski San objavio njihovo istupanje iz kraljevske porodice, poznato kao Megzit.

Danas objavljeno

Povratak Heder Loklir – u mini haljini na premijeri filma

Zeljka

Izvršni direktor kompanije Nike priznao da je ubio tinejdžera – zbog toga ispaštao

Zeljka

Dodjela nagrada Zlatni Globus odložena za januar

Zeljka

Ostavite komentar