Kraljica Maxima, raskošna i glamurozna čak i sa oklagijom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kraljica Maxima, raskošna i glamurozna čak i sa oklagijom

Holandski kraljevski par boravio je ovih dana u trodnevnoj zvaničnoj posjeti Austriji.

Kraljica Maxima iskoristila je priliku da pokaže svu raskoš svog modnog stila, ali i dokazala da i te kako umije da preko elegantne garderobe navuče kecelju, uzme oklagiju i – nešto zamijesi!

Holandski kralj Willem-Alexander, sa suprugom Maximom, bio je u posjeti Beču i Gracu, na poziv austrijskog predsjednika.Crveno za prvi dan posjete

Već prvog dana posjete, Maxima je odabrala da se predstavi u svom prepoznatljivom glamuroznom stilu. Nosila je atraktivnu Ferari crvenu svilenu haljinu do koljena sa plaštom, svog omiljenog brenda, belgijske modne kuće Natan, ukombinujući je sa adekvatnim elegantnim šeširom širokog oboda u istoj boji.

Za tradicionalni banket na kraju prvog dana, održanom u dvorcu Belvedere, Maxima je bila besprijekorno otmena i šik, noseći dugu asimetričnu bijelu haljinu sa jednim obnaženim ramenom. Maksimin izbor nakita za ovu priliku bio je zaista reprezentativan. Iz bogatih holandskih kraljevskih škrinja izvukla je antiknu bisernu tijaru, koju je ukombinovala sa adekvatnim minđušama i raskošnim brošem od dijamanata i bisera s početka 19. vijeka.Kralj, kraljica i oklagija

Kraljica se nije libila da preko elegantne odjevne kombinacije navuče kecelju, mužu uvali u ruke oklagiju, a preko svojih pospe brašno i zamijesi tijesto za picu, pokazujući svoje pekarsko umijeće.

Azra.

Danas objavljeno

Ašton Kučer progovorio o rijetkoj dijagnozi koju je dobio: Sretan sam što sam danas živ

Vanja A

Ta godina je bila zlatno doba hard roka i hevi metala: Čak pet poznatih albuma je izašlo u samo 44 dana

Vanja A

Bivši muž protiv Britni Spirs: Djeca ne žele da je vide, podržavam njenog oca

Vanja A

Ostavite komentar