Kraljica Malibua: Ona je za Plejboj pozirala više od pedeset puta - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kraljica Malibua: Ona je za Plejboj pozirala više od pedeset puta

Plavuša, koja je pozirala za Plejboj više od pedeset puta otkrila je da ništa nije toliko glamurozno u ovom poslu kao što izgleda

Kanađanka Kloe Tere se svojevremeno otvorila za “Daily Star” i rekla da svakako jeste glamurozno biti “Plejboj” model, ali da se iza scene događa mnogo toga što nije toliko glamurozno.

“Na jednom snimanju je bilo minus 50, a ja sam satima bila naga na vrhu planine. Mislila sam da ću se bukvalno zalediti. No, mnogo fanova je reklo da su fotografije bile odlične i da sam dobro ispozirala. A ja sam mislila u sebi, ‘zbog vas, društvo, smrznut mi je bio svaki dio tijela”, rekla je.

https://www.instagram.com/p/CTQRPfcFeps/

Njena ljepota bila je i izvor čudnih situacija sa nekim fotografima, ali je ona znala da se izbori sa njima zahvaljujući jakoj ličnosti.

Sa drugim modelima, nema problem, jer, kako kaže, “prilika ima za svakoga, ne želim da se takmičim sa ljudima”.

Kloe se bavila modnim modelingom kada je bila mlada, ali je ubrzo shvatila da želi da bude u glamuru. Upitana kako je ušla u industriju, rekla je da se sama ponudila “Plejboju”.

https://www.instagram.com/p/CTFRSBvlLTP/

Uspesi u ovoj industriji su počeli da se ređaju kada je bila izabrana da izađe iz torte na “Plejboj” zabavi. “Nije trebalo ja da budem ta koja će iskočiti iz torte, ali kada sam to uradila, dobila sam mnogo pažnje i sve se promijenilo. Već par dana kasnije snimala sam za magazin u Meksiku”.

Na Instagramu je danas prati tri miliona ljudi, a možda ćete se iznenaditi, njene fotografije koje objavljuje ne razlikuju se previše od fotografija mnogih djevojaka koje nisu Plejboj modeli.

Kloe nazivaju i “kraljicom Malibua”, a prije sedam dana na Instagramu je posebnom fotografijom proslavila činjenicu da ima tri miliona pratilaca.

DailyStar.

Glassrpske.

Danas objavljeno

Vila bivše SFRJ u Njujorku prodata za 50 miliona dolara

Zeljka

Kulio je najvećim hitom ispisao istoriju: 27 godina od izdavanja

Zeljka

Vjerovali ili ne, upornost se ne isplati, sreća je u odustajanju

Zeljka

Ostavite komentar