Kraljica Elizabetha dobila još jedno praunuče - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kraljica Elizabetha dobila još jedno praunuče

Unuka kraljice Elizabethe, 39-godišnja Zara Tindall rodila je sinčića, potvrdio je njezin suprug, umirovljeni igrač bejzbola Mike Tindall. Zara je sina rodila u nedjelju popodne na podu kupaonice njihove porodične kuće koja se nalazi na imanju princeze Anne u Gloucestershireu.

Ponosni otac Mike Tindall, koji sa suprugom već ima šestogodišnju kćer Miju i dvogodišnju Lenu, podijelio je vijest u svom podcastu ‘The Good, The Bad i The Rugby’ u kojem je Zaru prozvao hrabrom ratnicom.

-Nedjelja je postala još bolja jer je moj sinčić rođen u našoj kući. Zara je rodila na podu naše kupaonice. Malenog sam odmah odveo ravno dolje u blagavaonicu da zajedno gledamo sport na televiziji i uživao sam dok je ležao na mojim golim prsima. Još nemamo ime, ali radimo na tome. Uvijek se borimo s tim, nikad ga nismo odabrali prije nego što su se naša djeca rodila. Zara je noć prije doživjela kontrakcije, pa smo organizirali brigu o djeci za Miju i Lenu, no naše treće dijete je  stigao tako brzo da nismo stigli ni krenuti u bolnicu. Srećom, Zarina prijateljica Dolly bila je s nama i shvatila je da ne bismo stigli na vrijeme u bolnicu, pa je trčala u teretanu da uzme prostirku koju je potom, s ručnicima, stavila na pod i polegla Zaru. Veoma smo joj zahvalni-rekao je Mike.

Na kraju je dodao kako kćerkicama nisu rekli da je njihova mama dobila trudove te da je izgledno da će roditi u njihovoj kući. Pobrinuli smo se da ne budu tada u kući, da ne osjete da smo napeti, u strahu i iščekivanju kako će sve proći. Ali, kada su se vratile kući i prvi puta vidjele brata, skakale su od sreće i vikale da je to njihova beba.

Inače, Zara i Mike prošli su teško iskustvo dva spontana pobačaja koja su uslijedila nakon rođenja njihove najstarije kćeri 2014. godine te su prvi članovi kraljevske porodice koji su otvoreno progovorili o bolnom iskustvu.

Izvor:story

Danas objavljeno

Kompletna prepiska Čarlsa Darvina od sada je dostupna na internetu

Vanja A

Madona i njena srećna porodica

Vanja A

Georgina zbog ove haljine izazvala raspravu

Vanja A

Ostavite komentar