Kraljevski veleobrt: Elizabeta propušta derbi zbog unuke Lilibet - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kraljevski veleobrt: Elizabeta propušta derbi zbog unuke Lilibet

Kraljica će zbog rođendana verovatno propustiti svoj omiljeni događaj, konjske trke u Epsomu. Ovo će navodno biti treći put u kraljičinoj vladavini da će propustiti napeti derbi. Umesto nje, doći će princeza En.

Kraljica Elizabeta II. (96) susresreće se sa ćerkom vojvode i vojvotkinje od Saseska, Lilibet. Devojčica će 4. juna proslaviti prvi rođendan, a biće prisutna i njena baka.

Kraljica će zbog rođendana verovatno propustiti svoj omiljeni događaj, konjske trke u Epsomu. Ovo će navodno biti treći put u kraljičinoj vladavini da će propustiti napeti derbi. Princeza En (71) doći će umesto Elizabete II. i predstavljati kraljevsku porodicu u njeno ime.

Izvori iz palate rekli su za “The Sun” da su uloženi napori kako bi se ‘osiguralo’ da kraljica može da dođe do kraljevske lože na veliki dan. Već neko vreme ima problem sa kretanjem te je s jednog mesta na drugo prevozi moderno vozilo.

“Sve je prilagođeno, kako bi kraljici bilo što ugodnije”, saopštili su na tu temu iz Bakingemske palate.

Nakon što je početkom godine otkazala prisustvo na mnogim događajima u zemlji, kraljica se u poslednje vreme češće pojavljuje u javnosti. Nedavno je bila na kraljevskom takmičenju konja u Vinzdoru, ali i na otvaranju železničke linije koja nosi njeno ime ‘Elizabeth line’.

Danas objavljeno

Sedmomjesečni sin Kajli Džener još uvijek nema ime

Vanja A

Naučnici otkrili da psi mogu otkriti kada smo pod stresom

Vanja A

Peni iz “Teorija velikog praska”

Vanja A

Ostavite komentar