16. Maja 2020.

Kraljevska porodica u STRAHU: Šta je Megan Markl otkrila u TAJNOM DNEVNIKU?

Big Portal

Megan Markl je definitvno dokazala da je među najmoćnijim ženama današnjice. Zavođenje i osvajanje srca britanskog princa Harija je bila polazna tačka njenog uspeha. Ipak, niko nije ni slutio da će uspeti da uzdrma instituciju kao što je britanska monarhija.

Tačnije, princ Hari i Megan Markl su se zaljubili 2017. godine, a deliće njihovog života, koje su mnogi smatrali bajkovitim, imali smo prilike da vidimo samo na pažljivo biranim fotografijama i u izjavama koje su se pojavljivale u medijima.

Da stvari nisu onakve kakvim se čine i da je život u britanskoj palati pod lupom javnosti težak, bilo je jasno kada su Megan i Hari objavili da sa sinom Arčijem napuštaju Ujedinjeno Kraljevstvo i nastavljaju život kao finansijski samostalni.

Šta se tačno dešavalo iza zatvorenih vrata palate nije poznato, a sve izjave koje su pripadnici britanske porodice, pa i sama kraljica, davali u medijima, bile su smišljeno odmerene.

Ipak, čini se da će javnost imati priliku da sazna i drugu stranu priče, odnosno šta misle Megan i Hari.

 Ovog leta svetlo dana ugledaće verovatno najiščekivanija knjiga godine – “Finding Freedom” u kojoj će biti ispričana ‘njihova strana priče’.

Ono što je još zanimljivije je da je Megan tokom boravka u palati vodila tajni dnevnik, pa strani mediji prenose, da kraljevsku porodicu to posebno brine.

Dobro je poznato da je Megan elokventna i da dobro piše, pa je čak sama pisala i govore koje je držala kada je postala članica kraljevske porodice. Izdavanjem memoara, koje bi sama napisala, Megan bi napokon imala apsolutno sve pod kontrolom.

 Da delove iz svog života, naravno brižljivo birane i ulepšane, rado deli sa svojim obožavateljima pokazala je već dok je vodila blog na stranici  “The Tig”.  Isti je deaktivirala u aprilu 2017. godine, pre nego što je objavila da se verila sa princom Harijem.

Blog je vodila tri godine i na njemu delila raznovrsne savete – od  žena koje je nadahnjuju, preko hrane,  putovanja, mode, politike..

 Nagađalo se da će Megan ponovo pisati blog, a poznato je da želi da se vrati glumi i da joj je cilj da zaigra u nekom holivudskom filmu.

 – Megan je napravila plan niza sastanaka u Holivudu. Već je završila s jednim angažmanom za Dizni u kojem je posudila svoj glas, a sada traži ulogu u filmu o superjunacima. Svesna je toga da gledaoci neće moći da pobegnu od činjenice da je ona Megan Markl. Ipak, odlučna je u tome da počne ponovo da glumi i ima velike ciljeve – rekao je nedavno izvor blizak Megan.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare