Kraljevska porodica sprema finansijski ŠOK: Megan i Hari otišli zbog privatnosti, a stalno daju izjave! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kraljevska porodica sprema finansijski ŠOK: Megan i Hari otišli zbog privatnosti, a stalno daju izjave!

Megan i Hari su očajni da ostanu važni i relevantni kao članovi kraljevske porodice.

Princ Hari i Megan ovog leta, očigledno, neće posetiti Englesku kako su planirali, jer je Hari bio šokiran hladnoćom sa kojom je primljen na sahrani princa Filipa. Par je planirao da 1. juna bude u Engleskoj, na obeležavanju rođendana Harijeve majke.

Rasel Majers, odličan poznavalac prilika u kraljevskoj porodici rekao je u intervjuu za radio:Rođendan Ledi DiVilijam i Hari su dali dozvolu da se venčanjica Ledi Di izloži u Kensingtonskoj palati ovog leta. Izložba je posleveća rođendanu princeze Dajane.

Otišli su da bi imali privatnost, a non-stop su u medijima!?

– Za par koji je, navodno, napustio kraljevsku porodicu zbog privatnosti, iz njihove kuće “curi” previše informacija u britanskim medijima – rekao je Majers.

On je ispričao da su doznali da su Saseksi našli novog “novinara-prijatelja”, a imaju i nekoliko ljudi iz medija koji čekaju na mrvice informacija. NJih dvoje stalno prave reviziju spiska novinara.

Saseksi imaju novog omiljenog novinara.

– To je holivudski način na koji se rade stvari, a Hari i Megan upravo to i rade – imaju novinare koji pišu o njima koliko su divni iako ništa živo ne rade – rekao je Majers.

Prema najnovijem istraživanju “ko je vaš omiljeni član kraljevske porodice”, Hari i Megan su na najnižem nivou po popularnosti.

U isto vreme je kraljevski biograf Anđela Levin tvrdi da princ od Velsa planria da “saseče monarhiju u budućnosti kako bi sačuvao novac poreskih obveznika”.

Ovo je prilika da se saseče budžet!

– Princ Čars je dugo želeo da “saseče” novac kako bi sačuvao novac, a prava prilika je da se to uradi posle odlaska Hari i Megan. Kraljičin plan da se porodica čuva na okupu iz sentimentalnih razloga više nije održiv.

https://www.instagram.com/p/COJIy3MnfLx/?utm_source=ig_embed

Britanski komentator Den Vuton je nedavno otkrio i da je Vilijamu od samog početka Harijeve veze sa Megan bilo čudno zašto pre venčanja nikada niko nije upoznao njenog oca. Na kraju su njegove sumnje bile oopravdane, jer je otac posle venčanja dao intervju u kojem se negativno izrazio o karakteru njegove ćerke.

Danas objavljeno

Da li će Dubai spustiti Mjesec na Zemlju, novi projekat vrijedan pet milijardi dolara

Vanja A

Preminuo poznati glumac: Bio je legenda kultnih serija

Vanja A

Lana Del Rej uslikana na plaži: Ne mari za paparace, uživa sa društvom

Vanja A

Ostavite komentar