6. Jula 2019.

Kraljevska porodica razočarala fanove

Big Portal

Danas je dan D za kraljevsku porodicu! Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl i princ Hari na intimnijoj proslavi krste svog sina prvenca Arčija.

Iako je bilo prvobitno planirano da se ceremonija krštenja održi juče, zbog svih obaveza ove porodice, krštenje je pomereno za danas. Mali Arči biće kršten u krugu porodice u dvorcu u Vindzoru.

Krštenje će se obaviti u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru, gde su se princ Hari i Megan Markl venčali 2018. godine.

– Odabrali su privatnu kapelicu kraljice Elizabete u dvorcu jer žele intimno i mirno mesto koje je od posebnog značaja za kraljicu – ispričao je izvor za inostrane medije.

Ipak, ono što je mnoge iznenadilo, ali i razočaralo jeste odluka da se krštenje obavi pod velom misterije. Naime, po želji Harija i Megan, niko sem najužih članova porodice ne sme da prisustvuje krštenju, a detalji se i dalje čuvaju u strogoj tajnosti.

Tako nije poznato ko je kum Arčiju, niti koliko će kumova uopšte imati, jer je princ Džorž imao sedam kumova, dok je princ Luis imao šest, a princeza Šarlot samo četiri.

Svi članovi porodice polako se okupljaju u dvorcu, a princ Vilijam i Kejt Midlton stigli su na zadnji ulaz kako ih paparaci ne bi uslikali.

Ono što još više iznenađuje jeste da kraljica Elizabeta II neće prisustvovati krštenju malenog Arčija, zbog unapred zakazanih važnih obaveza koje nije mogla da pomeri.

Naime , kraljica je unapred dogovorila da vikend u Sandringamu sa princom Filipom, pošto je celu nedelju provela u Škotskoj. Ovo doba godine veoma je važno za obavljanje njenih dužnosti, koje neće moći da pomeri.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare