Krajšer postavio zanimljivo pitanje Srbima - odgovorio mu i Bojsi - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Krajšer postavio zanimljivo pitanje Srbima – odgovorio mu i Bojsi

Mark Hamil, legendarni Luk Skajvoker, trenutno snima komediju “The Machine” u Beogradu sa Bertom Krajšerom, a komičar je postavio zanimljivo pitanje svima koji ga prate na društvenim mrežama a odgovorio mu je i Džon Čalis, popularni Bojsi iz “Mućki”.

Hamil je pre nekoliko dana stigao u Beograd da bi se pripremio za snimanje.

Komičar Bert Krajšer je vrlo aktivan na društvenim mrežama, a kako je naveo na Tviteru, razmišlja da u Srbiji da kupi automobil sa ovog područja.
“Okej – kupiću kola u Srbiji. Šta da uzmem – ladu ili juga?” – upitao se Krajšer na Tviteru.

Stigli su raznorazni predlozi, a jedan savet uputio je i Džon Čalis, koji je igrao Bojsija u “Mućkama”, koji inače dobro poznaje prilike u Srbiji.

“Zašto ne navratiš do salona Bojsi Autos u Beogradu. U dvorištu imam jedan pravi žuti trotočkaš”, napisao je Bojsi, aludirajući na čuveni Reliant Rebel Supervan lll koji su vozili u “Mućkama” Del Boj i Rodni.

Naravno, Bojsi je poslao i vizit kartu.

Kako prenosi Headliner, radnja filma “The Machine” se bazira se na istinitoj priči Berta Krajšera, kada je komičar boravio u Rusiji kao student. On (Bert Krajšer) se tada susreo sa ljudima iz mafije, a čak je učestvovao u pljačkanju restoran-bara u vozu. Međutim, on je toliko bio pijan, da je sve ovo ispričao policiji.

S.K.

Danas objavljeno

Morska zvezda ili čovjek? Italijanski drevni grad iz ptičje perspektive

Zeljka

Stotine golih ljudi u pustinji – razlog priča iz Starog zavjeta

Zeljka

Latino zavodnik još ljepši sa 55 godina

Zeljka

Ostavite komentar