25. Maja 2022.

Krajinović: Težak meč, slabo sam igrao

Big Portal

Smetao je jak vetar u Parizu, ali Krajinović nije u potpunosti zadovoljan ni kako je sam igrao.

“Veoma teško. Ne mogu da kažem da je nivo tenisa bio sjajan, igrao sam prilično slabije danas, igrati protiv Goje koji nema sta da izgubi i dobro servira. Duvao je jak vetar i teško je kontrolisati odbranu, imao sam pritisak da pobedim jer to mora da se koristi. Pobeda je suština svega, puno mečeva u karijeri se ne osećaš najbolje lako je pobediti kad ide sve na svoju stranu. On je više rizikovao u trećem setu, ovo je jako dobar rezultat”, izjavio je Krajinović.

“Ceo meč sam govorio sebi da moram da budem u meču, da ću dobiti šansu. Bio sam spreman da ću biti na terenu dugo jer sam znao da neće biti lako. Poslednjih nekoliko nedelja sam u tome napredovao, pobeđujem dobre igrače”, dodao je na konferenciji za medije nakon meča.

Krajinovića u trećem kolu očekuje sudar sa devetim nosiocem, Kanađanimom Feliksom Ožeom-Alijasimom

“On je 10. na svetu, za mene je to otvoren meč, on vidi svoju šansu, a vidim i ja. Imam vremena da vidim stvari na kojima sam danas grešio. Ući će agresivno, neće biti na osnovnoj liniji. Moraću i ja da budem agresivan, na ovom nivou ne vredi čekati greške. Igrali smo nekoliko puta na šljaci, dobio sam ga jednom, dobio me u Rimu, pa u Štokholmu na betonu. Znam sta me čeka i siguran sam da ću se dobro spremiti za taj meč, lakše mi je da igram sa njim u trećem kolu”, poručio je Krajinović.

Prisetio se i ranijih iskustava sa ovog Grend slema.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare