Krajem sedmice i do 40 stepeni - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Krajem sedmice i do 40 stepeni

Nakon pretežno vedrog i svježeg jutra, danas će tokom dana u Srpskoj biti sunčano i toplije, uz malu dnevnu oblačnost.

Minimalna temperatura vazduha kretaće se od 13 do 19, na jugu do 24 stepena, a maksimalna od 28 do 32, na jugu i sjeveru oko 36 stepeni, prognoza je Hidrometeorološkog zavoda Srpske.

Sutra ujutro se očekuje pretežno vedro i svježe, na jugu toplo. Tokom dana sunčano i još toplije, uz porast dnevne temperature. Uveče umjerena oblačnost na sjeverozapadu.

Minimalna temperatura od 13 do 19, na jugu do 25, a maksimalna od 28 do 33, na jugu i sjeveru do 37 stepeni.

U četvrtak nas očekuje pretežno vedro i toplo jutro, a tokom dana će biti sunčano i još toplije, u dosta mjesta će biti vruće. Tokom noći u ponekim mjestima će biti tropska noć, gdje temperatura neće padati ispod 20 stepeni.

Minimalna temperatura kretaće se od 14 do 20, na jugu do 25 stepeni, a maksimalna od 30 do 36, na jugu i sjeveru do 38 stepeni.

U petak ujutru i tokom dana sunčano i vruće. Poslijepodne porast oblačnosti na jugoistoku i planinskim krajevima, pa će biti mogući kratkotrajna kiša ili pljuskovi. Tokom noći u dosta mjesta će ponovo biti tropska noć.

Minimalna temperatura vazduha od 15 do 21, na jugu do 26 stepeni. Maksimalna temperatura od 31 do 37, na jugu i sjeveru do 40 stepeni.

Danas objavljeno

Tramp pozvao na ukidanje američkog Ustava

M.

Prijedor: Iz napuštenog bunara izvučeno tijelo starije ženske osobe

M.

Danas Vavedenje Presvete Bogorodice

M.

Ostavite komentar