11. Jula 2021.

Kraj u prvoj rundi: Konor slomio nogu, Dastin piše pobjedu

Big Portal

Trilogija je završena, Dastin Poirije je pobednik duela sa Konorom Mekgreogrom nakon trećeg završenog okršaja njih dvojice.

Tražili smo spektakl, dobili smo spektakl i njih dvojica su pružila izuzetno zanimljivu prvu rundu, bilo je rušenja, nožnih udaraca, krošea i direkta, prava poslastica.

Dastin Poirije je sredinom prve runde vezao neke bitne kombinacije i postao šesti borac u istoriji UFC koji je u karijeri zabeležio 1.500 značajnih udaraca (significant strikes).

Konor je mudro uhvatio Dastina u zamku i prilikom rušenja i Poirijeovog pamelinga prilikom promene strane u parteru uspeo da ga uhvati u giljotinu i držao je to lepo neko vreme, ali je Poirije uspeo da pobegne.

Zadao je Mekgregoru neke udarce u glavu i čak mu raskrvario uvo, a Konor je laktovima nanosio štetu Poirijeu. U poslednjih desetak sekundi se borba vratila na noge i stiže sjajna 1-2 kombinacija Poirijea.

To se loše završilo po Konora, kome je zadnja noga otišla u pogrešnu stranu i potpuno je iskrenuo i slomio. Bio je u velikim bolovima i pobeda je otišla u ruke Dastinu Poirijeu tehničkim nokautom zbog slomljene noge Konora Mekgregora.

https://twitter.com/9jagistspot/status/1414100671956140035

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare