Kraj u prvoj rundi: Konor slomio nogu, Dastin piše pobjedu - BIGportal.ba
Ostali sportovi Sport

Kraj u prvoj rundi: Konor slomio nogu, Dastin piše pobjedu

Dastin Poirije pobjedio je Konora Mekgregora tehničkim nokautom na događaju UFC 264.

Trilogija je završena, Dastin Poirije je pobednik duela sa Konorom Mekgreogrom nakon trećeg završenog okršaja njih dvojice.

Tražili smo spektakl, dobili smo spektakl i njih dvojica su pružila izuzetno zanimljivu prvu rundu, bilo je rušenja, nožnih udaraca, krošea i direkta, prava poslastica.

Dastin Poirije je sredinom prve runde vezao neke bitne kombinacije i postao šesti borac u istoriji UFC koji je u karijeri zabeležio 1.500 značajnih udaraca (significant strikes).

Konor je mudro uhvatio Dastina u zamku i prilikom rušenja i Poirijeovog pamelinga prilikom promene strane u parteru uspeo da ga uhvati u giljotinu i držao je to lepo neko vreme, ali je Poirije uspeo da pobegne.

Zadao je Mekgregoru neke udarce u glavu i čak mu raskrvario uvo, a Konor je laktovima nanosio štetu Poirijeu. U poslednjih desetak sekundi se borba vratila na noge i stiže sjajna 1-2 kombinacija Poirijea.

To se loše završilo po Konora, kome je zadnja noga otišla u pogrešnu stranu i potpuno je iskrenuo i slomio. Bio je u velikim bolovima i pobeda je otišla u ruke Dastinu Poirijeu tehničkim nokautom zbog slomljene noge Konora Mekgregora.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Partizan pobijedio Budućnost u derbiju kola!

Vanja A

Traje sjajna Zvezdina serija!

Vanja A

Šta to teniski moćnici iz ATP-a skrivaju od cijelog svijeta?

Vanja A

Ostavite komentar