Kraj najburnijeg fudbalskog braka? Vanda Nara se razvodi od Ikardija - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kraj najburnijeg fudbalskog braka? Vanda Nara se razvodi od Ikardija

Vanda Nara je putem društvenih mreža objavila da više nije sa bivšim napadačem Pari Sen Žermena i svojim klijentom Maurom Ikardijem.

Vanda Nara i Mauro Ikardi rastali su se nakon osam godina braka, a zajedno imaju dve kćerke. Slavna menadžerka je to javnosti saopštila u četvrtak kratkom objavom na društvenim mrežama.

Udarne vesti

img

“SPREMNI SMO DA SE BORIMO!” Predsednik Vučić u Njujorku otkrio plan Srbije za Kosovo (FOTO/VIDEO)

img

VUČIĆ OTKRIO: Posle govora su mi prišli šefovi misija nekih od najvažnijih zemalja da mi čestitaju

img

Predsednik Vučić iz Njujorka: “Moj govor je izazvao pažnju jer se neko mali drznuo da kaže istinu”

“Veoma mi je teško i bolno u ovom trenutku, ali s obzirom na moju izloženost i stvari koje prevazilaze i medijska nagađanja, bolje je da to saznaju od mene. Nemam više šta da razjašnjavam i neću iznositi nikakve detalje o ovom razlazu. Molim vas, molim vas za razumevanje ne samo zbog mene, već i zbog naše dece”, napisala je Vanda.

Još u oktobru prošle godine izbio je skandal kada je Vanda optužila Ikardija za prevaru, zbog čega su privremeno okončali vezu, ali su se kasnije vratili jedno drugom.

Uzrok svađe poznatog argentinskog para navodno je njihova zemljakinja glumica Ćina Suares. Tada se činilo da je brak Ikardijevih doživeo potpuni krah, ali oni su nastavili sa zajedničkim životom, pa ni sada ne možemo potpuno verovati Vandi s obzirom da je često gazila svoju reč.

Svemu je možda doprinelo i Narino pijano veselje na žurkama na Ibici sa sestrom kada je nepoznatom muškarcu dopustila da bude baš prisan sa njom.

Nedavno je procurio snimak u kom je priznala da se ipak razvodi.

“Karmen, došla sam u Argentinu da završim razvod sa Maurom. Ostaću još nekoliko dana i onda ću se vratiti i doneti ti kartu i sve što ti treba. Organizujem sve za razvod, jer ne mogu više da izdržim – čuo se Vandin glas upućen ženi s kojom je nedavno imala medijsku polemiku i koja ju je optužila da ju je ostavila na imanju u Italiji.”

Sve ovo dolazi nekoliko sedmica nakon što je Ikardi napustio PSŽ i potpisao za Galatasaraj. Upavo supruga Vanda je bila njegova menadžerka i brinula se o njegovoj karijeri. Mnogi su i ranije nagađali da će Vanda ostaviti Ikardija čim napusti Pariz.

Početak njihove veze bio je jako kontroverzan jer je Argentinka zbog Maura napustila tada njegovog dobrog prijatelja i saigrača Maksija Lopesa.

Danas objavljeno

Glumica iz “Čuvara plaže” oduzima dah izgledom

Vanja A

Sting je 30 godina u braku s ovom glumicom, mnogi nisu odobravali njihovu vezu

V.R.

Devet godina krio majčinu smrt da bi podizao njenu penziju

V.R.

Ostavite komentar