Kraj ljubavi Severine i Igora Kojića? - BIGportal.ba
Ex Yu

Kraj ljubavi Severine i Igora Kojića?

Već duže vreme se priča o krahu braka supružnika Kojić, a sada su se međusobno i otpratili na Instagramu. Severina ne prati više nikoga, a poslednja fotografija s Igorom je iz 2020. godine.

Dok Igor Kojić (33) uživa s društvom u Kotoru u Crnoj Gori gde je u noćnom izlasku pevao i svirao gitaru, pevačica Severina (49) se častila u restoranu s prijateljicama u Splitu.

Već duže vreme se priča o krahu braka supružnika Kojić, a sada su se međusobno i otpratili na Instagramu. Severina ne prati više nikoga, a poslednja fotografija s Igorom je iz 2020. godine, kada su bili u Rijeci.

Igor je sve Severinine fotografije izbrisao.

Igor je u pre par meseci snimljen u Zagrebu kako iseljava svoje stvari iz zajedničkog stana na Kozjaku. Prošle godine slavili su petu godišnjicu venčanja u Beogradu ali ni tim povodom se nisu oglasili na društvenim mrežama kao ranijih godina.

Posljednji put su se oglasili na društvenim mrežama prošlog leta, kad je Igor slavio rođendan, a Severina mu čestitala javno. “Ovom divnom muškom stvorenju srećno uplovljavanje na 33 okretaja! Srećno, ljubavi’, napisala je tad pevačica.

Danas objavljeno

Danijela otpratila Petra i izbrisala sve zajedničke fotografije!

Vanja A

Ceci sam dao 600.000 eura, pa me šutnula!

Vanja A

Kolege ogorčene na Radu i Milana zbog antivakserskih stavova

Vanja A

Ostavite komentar