KRAJ LJUBAVI: Nakon raskida sa Aleksandrom Mladenović, oglasio se ISAK ŠABANOVIĆ - BIGportal.ba
Ex Yu

KRAJ LJUBAVI: Nakon raskida sa Aleksandrom Mladenović, oglasio se ISAK ŠABANOVIĆ

Različiti životi učinili su svoje

Iako su delovali kao skladan par, Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović raskinuli su višemesečnu vezu. Kako se navodi, ubrzan tempo i različiti karakteri, učinili su da stave tačku na svoju vezu.3

Ove navode prva je iznela Aleksandra, koja se na promociji svoje koleginice Nadice Mladenov pojavila bez jače polovine, a tada je i otkrila da ona i Isak više nisu zajedno:

– Došla sam sama, dečka nemam. Slobodna sam. Prosto se nismo uklopili, totalno smo dva različita sveta, drugačiji smo. Svako ima drugačiji pogled na život, odlučili smo da je najbolje da svako ide svojim putem. Sve je to bilo, ljubav je bila tu, al’ valjda je najvažnije ono kako je kod kuće. Više nismo zajedno, slobodna sam, to je važno da kažem – rekla je Aleksandra pred pripadnicima sedme sile.

Nakon Aleksandrine izjave, oglasio se i Isak koji nije želeo previše da komentariše raskid sa mladom koleginicom:

– Tačno je, raskinuli smo. Bilo je prelepo dok je trajalo… Aleksandra je sjajna devojka i ostaćemo prijatelji. Ipak, shvatili smo da smo različiti i da je najbolje da svako krene svojim putem. Rastali smo se bez zle krvi i imam lepo sećanje na našu ljubav.Sada sam potpuno posvećen poslu i nastupima i spremam novu pesmu – zaključio je Isak za portal Magazina novosti.

Danas objavljeno

Spavao sa studentkinjama, ženio se tri puta i snimao filmove za odrasle

Zeljka

Hit video malog Stefana “Kako ne znate da sastavite trampolinu, a igrate na Vimbldonu”

M.

Konstrakta u Hrvatskoj kao Bili Ajliš: Prvo društvena kritika

Zeljka

Ostavite komentar