21. Juna 2022.

KRAJ LJUBAVI: Nakon raskida sa Aleksandrom Mladenović, oglasio se ISAK ŠABANOVIĆ

Big Portal

Iako su delovali kao skladan par, Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović raskinuli su višemesečnu vezu. Kako se navodi, ubrzan tempo i različiti karakteri, učinili su da stave tačku na svoju vezu.3

Ove navode prva je iznela Aleksandra, koja se na promociji svoje koleginice Nadice Mladenov pojavila bez jače polovine, a tada je i otkrila da ona i Isak više nisu zajedno:

– Došla sam sama, dečka nemam. Slobodna sam. Prosto se nismo uklopili, totalno smo dva različita sveta, drugačiji smo. Svako ima drugačiji pogled na život, odlučili smo da je najbolje da svako ide svojim putem. Sve je to bilo, ljubav je bila tu, al’ valjda je najvažnije ono kako je kod kuće. Više nismo zajedno, slobodna sam, to je važno da kažem – rekla je Aleksandra pred pripadnicima sedme sile.

https://www.instagram.com/p/CbDh_MrgGdL/?utm_source=ig_embed&ig_rid=7ab480e7-32b2-437f-943b-92d0838853e6

Nakon Aleksandrine izjave, oglasio se i Isak koji nije želeo previše da komentariše raskid sa mladom koleginicom:

– Tačno je, raskinuli smo. Bilo je prelepo dok je trajalo… Aleksandra je sjajna devojka i ostaćemo prijatelji. Ipak, shvatili smo da smo različiti i da je najbolje da svako krene svojim putem. Rastali smo se bez zle krvi i imam lepo sećanje na našu ljubav.Sada sam potpuno posvećen poslu i nastupima i spremam novu pesmu – zaključio je Isak za portal Magazina novosti.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare