24. Aprila 2020.

Krah s porodičnim poslom ih nije slomio: Žena Džejmija Olivera želi šestu bebu

Big Portal
https://www.instagram.com/p/B_Exx8uDebv/?utm_source=ig_embed

Supruga televizijskog kuvara Džejmija Olivera Džuls otvoreno je izjavila da želi šesto dete. Džejmi i Džuls već su roditelji petoro dece: Popi (18), Dejzi (17), Petal (11), Badija (9) i River Roketa (3) od kojih su mnogi nastupali u Džejmijevim emisijama “Nastavi da kuvaš” i “Nastavi”. Međutim, govoreći za audio-serijal “Crvena soba”, Džuls je rekla da želi da se njena porodica uveća.

“Želim da nastavim da raam sve dok budem mogla”, objasnila je Džuls (45).

“Verovatno ću prestati da razmišljam o tome kad budem imala 47. godina”,

Džejmi na to kaže: “Ne možete da se kladite na to kada su u pitanju godine, ali bar još jedno za Rivera.

“Ne želim više da gnjavim Džejmija, ali osećam se kao da ne znam… Mislim da bi moglo još jedno.”

Džuls je tada priznala da je “prilično iscrpljujuće” imati petoro dece.

“Kada sam dobila Popi imala sam 27 godina i bila sam fokusirana na nju rekla je. Mogla sam ostajati kod kuće i biti mama sa punim radnim vremenom i sve je bilo vrlo divno. Ali kako dobijate koje dete, to se menja. Sve ste zauzetiji. River se loše snalazi u velikoj porodici, pa on mnogi viče. Previše se uzbuđuje oko svega i hiperaktivan je. On je drugačije dete i to je prilično iscrpljujuće.

U decembru Džejmi je za The Sun rekao da je našao nov način da se njegova porodica poveća. “U petak uveče spremam ženi jelo s karijem a onda dobije i masažu stopala”. Uljuljkao sam se u svom domu, a iz toga je vremenom nastalo petoro dece. Volim da svoju ženu usrećim i ako su za to potrebni kari i masaža stopala, onda sam sav predan tome”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare